Opening για το Cafe Mercedes στην Πολιτεία Οι ηλικίες 30 plus, σίγουρα έχουν να θυμούνται στιγμές γεμάτες κέφι και έντονης διασκέδασης από το Cafe Mercedes.
Κουζίνα της μαμάς Γιουβέτσι και παστίτσιο, αρνάκι στη γάστρα και φρεσκοκομμένες, τηγανιτές πατάτες κερδίζουν ολοένα και πιο σημαντική θέση στο καθημερινό μας τραπέζι!
Παραδοσιακές συνταγές του Ολύμπου έχεις δοκιμάσει; Το γαστρονομικό αφιέρωμα του εστιατορίου Αίγλη με κεντρικό τίτλο “Όλη η Ελλάδα στο πιάτο” συνεχίζεται.
Ψιψίνα: Νόστιμη ανανέωση, χωρίς σπιρτάδα Δεν είναι οι ζουμερές ταλιάτες τόνου αυτές που θα λείπουν από τον Ηλία Σκουλά. Είναι η σπιρτάδα και το “κάτι παραπάνω” που όπως φαίνεται μόνο εκείνος ήξερε να προσφέρει.
Τι περιμένουμε από τα νέα fusion της Κηφισιάς; Δύο νέες στάσεις στη fusion γαστρονομία μας έρχονται να προστεθούν στην πάντα νόστιμη Κηφισιά που μάλλον δείχνει για τα καλά αποφασισμένη να μην πτοηθεί από οποιαδήποτε ύφεση ούτε και φέτος.
Πόσο twisted μπορεί να είναι μια απόλαυση; Το αμερικάνικο στιλ της κουζίνας πάντα αρέσει. Τώρα… σχεδόν συγκινεί κιόλας
3 νέα, degustation μενού στους Ορίζοντες Λυκαβηττού Όχι με ένα, αλλά με τρία διαφορετικά μενού επιστρέφει φέτος το χειμώνα το εστιατόριο Ορίζοντες Λυκαβηττού.
Ποιος είπε ότι Thanksgiving έχουν μόνο… απέναντι; Μία από τις μεγαλύτερες γιορτές των Ηνωμένων Πολιτειών, φέρνει τη γαλοπούλα και στο Αθηναϊκό τραπέζι!
Μικρασιατική κουζίνα στο Μπενάκη για ένα βράδυ Με αφορμή την επιτυχημένη έκθεση “Δυο Φορές Ξένος” που διοργανώνεται στο Μπενάκη, προετοίμασε ειδικά για την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου ένα μενού με θέμα της Μικρασιατική κουζίνα.
Soleto: Boulangerie & more στη Γλυφάδα Λίγο φούρνος, λίγο bar, λίγο εστιατόριο. Πρωτότυπο και crowded απ' το πρωί μέχρι το βράδυ
Νέα μενού των 35 ευρώ με κρασί στο Sale&Pepe Στο Sale & Pepe στο Κολωνάκι ερχόμαστε πλέον σχεδόν καθημερινά για πλήρη μενού των 35 ευρώ με κρασί
Το λένε Baku. Αλλά αγαπά την Ελλάδα Ο πρώην χώρος του Café Tabac αλλάζει όνομα, φιλοσοφία και όλα όσα το θύμιζαν.
Το Νοέμβριο στη Σπονδή ερχόμαστε για tapas Ο Νοέμβριος έχει στιλ Ισπανίας στη Σπονδή και το νέο μενού tapas του κορυφαίου εστιατορίου έρχεται να το επιβεβαιώσει.
Μία… slow food αναγνωριστική στη Breeder Feeder Δεν είναι γκαλερί μα δεν είναι και εστιατόριο. Είναι ένας άρτιος και πάντα πρωτοποριακός συνδυασμός και των δύο και μάλιστα με τακτικά εναλλασσόμενα θέματα τόσο στην τέχνη όσο και στο φαγητό.
Χαλάνδρι: 20 + 3 λόγοι για να πας φέτος Αναζητάμε τα κλασικά, τα ψαγμένα ή τα ολοκαίνουρια. Τα υπολοιπα, απορρίπτονται...
Η… καραγκούνικη κουζίνα πάει Ζάππειο ως 7/11 Τα αφιερώματα διάρκειας μίας εβδομάδας στις τοπικές, ελληνικές κουζίνες της στεριάς και της θάλασσας ξεκίνησαν, με πρώτη στάση την Καρδίτσα.
Ρακή – Μεζέ: Το Καστελόριζο αλλάζει ύφος Ρακή – μεζέ ονομάζεται πλέον το υποκατάστημα του εστιατορίου Καστελόριζο στις Τζιτζιφιές, αποκτώντας έναν πιο οικείο και οικονομικά προσιτό χαρακτήρα.
Cook Life: Eat… και meat, από τον μετρ του ψαριού Έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια απουσίας από το γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας, το ξενοδοχείο Life Gallery επιστρέφει και μάλιστα με ένα concept από τα πιο ενδιαφέροντα των Βορείων.
Concept Cakes; Για ρίξε μια ματιά… Ο Morrissey, τα Angry Birds, οι ήρωες της Pixar, ακόμα και τα applications του i-phone, γίνονται cakes σε διάφορες διαστάσεις και αποκτούν concepts που όμοιά τους πράγματι δεν έχουμε ξαναδεί.
Aleria: Πλέον ελληνικό με twist ασιατικό Αν το μοντέρνο ελληνικό twist του "Κουζίνα Breeze Cafe", ανήκε στο τακτικό γαστρονομικό "to do list" σου, πλέον ήρθε η στιγμή να κινηθείς πιο κεντρικά για να το αναζητήσεις. Bonus, οι λεπτομέρειες Ασίας...