Cook Life: Eat… και meat, από τον μετρ του ψαριού

Έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια απουσίας από το γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας, το ξενοδοχείο Life Gallery επιστρέφει και μάλιστα με ένα concept από τα πιο ενδιαφέροντα των Βορείων.

Το Cook Life δεν είναι απλώς ένα νέο εστιατόριο στα βόρεια προάστια. Είναι το ολοκαίνουριο εστιατόριο του πλήρως ανανεωμένου Life Gallery και σίγουρα δείχνει αποφασισμένο αν όχι να μας κερδίσει, σίγουρα να μας κάνει να το επισκεφθούμε έστω και μία φορά.

Τα ηνία της κουζίνας αναλαμβάνει ο Λευτέρης Λαζάρου (ο οποίος φυσικά δεν αποχωρεί από το Βαρούλκο του). Στο μενού, μπορεί οι αξεπέραστες προτάσεις ψαροφαγίας του να πρωταγωνιστούν, ωστόσο ενδιαφέρον προκαλούν και εκείνες με κρέας.

Όσο για τα μεσημέρια, ο κατάλογος θα είναι πιο οικείος και προσιτός από όλες τις απόψεις. 

Στα highlights, σημειώνουμε τα αγαπημένα φαγητά της μαμάς, τα οποία μάλιστα μπορούμε να πάρουμε to go με χρεώσεις, που δεν ξεπερνούν τα 8 ευρώ.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στη μεγάλη τάβλα, που υπάρχει σε ξεχωριστό χώρο, όπου μπορείτε να δειπνήσετε με την παρέα σας prive. Εξυπηρετεί έως 30 άτομα.

Και ένα tip: Υπάρχει και sushi area, που μας μεταφέρει στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου. Μικρή, αλλά αρκετή για ένα fusion break.

Ξεν. Life Gallery: Θησέως 103, Εκάλη, τηλ. 211 067400