Μία… slow food αναγνωριστική στη Breeder Feeder

Δεν είναι γκαλερί μα δεν είναι και εστιατόριο. Είναι ένας άρτιος και πάντα πρωτοποριακός συνδυασμός και των δύο και μάλιστα με τακτικά εναλλασσόμενα θέματα τόσο στην τέχνη όσο και στο φαγητό.

Η Breeder Gallery στο Μεταξουργείο, αυτή τη φορά πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και μας υπενθυμίζει το λογικό: Εμπρός, πίσω στις τροφές και τα υλικά που βγάζει ο τόπος μας, στις γεύσεις και τα αρώματα της ελληνικής γης.

Έτσι, και με μότο του το “Slow Food, Long Pleasure, Good Life”, το εστιατόριο Breeder Feeder που στεγάζεται μέσα στη gallery, από τις 3 Νοεμβρίου εγκαινίασε ένα νέο project με τίτλο: “Από τη φάρμα στο τραπέζι”.

Στόχος του, η ανάδειξη υλικών ξεχασμένων μέχρι τώρα, από μικρές, τοπικές φάρμες και παραγωγούς που οδηγούν σε ένα ταξίδι γεύσεων εντός συνόρων που σίγουρα θα μας κερδίσει.

Πρώτη στάση, Το Ραδίκι, μία υπηρεσία εξεύρεσης τροφής που απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν να βιώσουν την εμπειρία του αληθινού φαγητού.

Όσο για το μενού που θα δοκιμάσουμε, περιλαμβάνει:

Σαλικόρνια με καπνιστό χέλι Μεσολογγίου, σούπα από φακές Εκγλουβής με μυζήθρα και φρέσκο αυγό ποσέ, άγρια χόρτα τσιγαριαστά με στάκα και λεμονοθύμαρο, φαραόνια με κρούστα από θυμάρι και θρούμπι με συνοδεία από πατατούλες Μεσσηνίας και ψητά καρότα με σπιτικό βούτυρο και πουτίγκα σπιτικού ψωμιού με βούτυρο, φρέσκα αυγά και πορτοκαλόμελο.

Τιμή μενού: 30 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 3317527

Πέρδικα 6, Μεταξουργείο