× News.gr
|
Είσοδος
|
Εγγραφή
Καλωσήλθατε
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • TRAVELNEWS
  • AYTOKINHTO
  • TECH
  • MEDIA
  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
News.gr
|
Είσοδος
|
Εγγραφή
Καλωσήλθατε
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
26 Αυγούστου 2025 |
| | |
26 Αυγούστου 2025 |
  • ΕΛΛΑΔΑ

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  • ΚΟΣΜΟΣ

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  • TRAVELNEWS

  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

  • TECH

  • MEDIA

  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γεύσεις

Γεύσεις
-
30/11/2013
|
11:02

Γαλλική μπουγιαμπέσα με Λουΐζα

Ζεστή, αρωματική ψαρόσουπα, έτοιμη σε μισή ώρα

Email
Γεύσεις
-
29/11/2013
|
11:02

Σουφλέ σοκολάτας σε 15΄

Σερβίρονται ζεστά!

Email
Γεύσεις
-
28/11/2013
|
10:48

Διατηρήστε το μπρόκολο πράσινο μετά το βράσιμο

Ισχύει για όλα τα πράσινα λαχανικά

Email
Γεύσεις
-
27/11/2013
|
11:02

Bagel (μπέιγκελ)

Θεωρούνται σήμα κατατεθέν της Νέας Υόρκης αλλά έχουν μακραίωνη εβραϊκή καταγωγή

Email
Γεύσεις
-
26/11/2013
|
11:03

Ξεκούραση μετά το ψήσιμο

Αφήστε το κρέας στην άκρη 10 λεπτά πριν το κόψετε, για να απελευθερώσει όλη τη η γεύση του και να γίνει πιο ζουμερό

Email
Γεύσεις
-
25/11/2013
|
10:50

Μακαρόνια με κιμά από μπιφτέκια

Η αγαπημένη πάστα, με ό,τι περίσσεψε από τη συνταγή του Σαββατοκύριακου.

Email
Γεύσεις
-
23/11/2013
|
11:31

Cheeseburger

Ζουμερό μπιφτέκι, λαχταριστή sauce και αφράτο ψωμάκι.

Email
Γεύσεις
-
22/11/2013
|
10:30

Πανακότα με γρανίτα λεμόνι

Ελαφρύ και δροσερό επιδόρπιο, έτοιμο σε 30 λεπτά

Email
Γεύσεις
-
21/11/2013
|
11:01

Καθαρίζοντας το σκόρδο σε 15 δευτερόλεπτα

Επαγγελματικά, γρήγορα και εύκολα, χωρίς μαχαίρι και χωρίς να λερώσετε τα χέρια σας

Email
Γεύσεις
-
20/11/2013
|
11:02

Βρώσιμα λουλούδια

Πολλοί και διαφορετικοί πολιτισμοί έχουν ενσωματώσει τα λουλούδια σε παραδοσιακά φαγητά τους

Email
Γεύσεις
-
19/11/2013
|
11:02

Ξύσμα όχι άσπρο, πικρίζει

Από τη φλούδα εσπεριδοειδών, θα πρέπει να παίρνουμε μόνο το εξωτερικό

Email
Γεύσεις
-
18/11/2013
|
11:00

Μεγάλο κομμάτι χοιρινό, σάντουιτς όλη την εβδομάδα

Τυλίγουμε με μεμβράνη και αποθηκεύουμε στο ψυγείο

Email
Γεύσεις
-
16/11/2013
|
11:00

Χοιρινή πανσέτα με σπιτική μπάρμπεκιου

Σερβίρουμε συνοδεύοντας με πατάτες τηγανητές ή φούρνου.

Email
Γεύσεις
-
15/11/2013
|
11:03

Μους σοκολάτας με τρία υλικά

Πανεύκολη και πεντανόστιμη, έτοιμη σε 15 λεπτά

Email
Γεύσεις
-
14/11/2013
|
11:03

Ψήνοντας σωστά το κρέας

Παρακολουθείστε σε video τα 5 βασικά βήματα για τέλειες μπριζόλες

Email
Γεύσεις
-
13/11/2013
|
11:02

Κάρυ

H αρχαιότερη γνωστή συνταγή βρέθηκε στη Μεσοποταμία και χρονολογείται στο 1700 πΧ.

Email
Γεύσεις
-
12/11/2013
|
11:02

Σάλτσα σε παγοκυψέλη

Καταψύξτε το υπόλοιπο από σάλτσες (κοκκινιστού ή λεμονάτου,ή ντομάτας) για μια γρήγορη λύση

Email
Γεύσεις
-
11/11/2013
|
10:37

Μαρμελάδα καρότο

Μια πρωτότυπη ιδέα για το πρωινό....

Email
Γεύσεις
-
09/11/2013
|
11:04

Σολωμός φιλέτο ψητός, με ζεστή σαλάτα αβοκάντο

Γκουρμέ και πλούσιο σε Ω-3 λιπαρά

Email
Γεύσεις
-
08/11/2013
|
11:00

Easiest sexiest carrot cake

Το επιδόρπιο για όλες τις ώρες της ημέρας

Email
Γεύσεις
-
07/11/2013
|
12:03

Πως να φτιάξετε κρέμα ζαχαροπλαστικής

Παρακολουθείστε σε video τα 7 βασικά βήματα της κρέμας, που χρησιμοποιούμε στα περισσότερα γλυκά.

Email
Γεύσεις
-
06/11/2013
|
11:00

Μπρι (Brie)

Η ιστορία του ξεκινά τον 8ο αιώνα, όταν ο Γάλλος αυτοκράτορας Καρλομάγνος το δοκίμασε πρώτη φορά σε ένα μοναστήρι στην Reuil-en-Brie

Email
Γεύσεις
-
05/11/2013
|
11:00

Χρήσιμος κανόνας ψησίματος

Η θερμοκρασία φούρνου πρέπει να είναι αντίστροφα ανάλογη με τη ποσότητα που θέλουμε να ψήσουμε

Email
Γεύσεις
-
04/11/2013
|
11:03

Σαλάτα με κοτόπουλο, πικάντικα αμύγδαλα και βινεγκρέτ μανταρίνι

Ελαφριά και δροσερή για αποτοξίνωση από το κυριακάτικο τραπέζι....

Email
Γεύσεις
-
02/11/2013
|
9:32

Ολόκληρο κοτόπουλο σε κρούστα αλατιού με μυρωδικά

Από έξω εμφάνιση και από μέσα... ζουμερή γεύση

Email

Posts navigation

< 1 … 77 78 79 80 81 … 100 >
News.gr

Copyright © 2012 - 2023 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

  • Αρχική
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Ταυτότητα
  • RSS
  • Email