× News.gr
|
Είσοδος
|
Εγγραφή
Καλωσήλθατε
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • TRAVELNEWS
  • AYTOKINHTO
  • TECH
  • MEDIA
  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
News.gr
|
Είσοδος
|
Εγγραφή
Καλωσήλθατε
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
26 Αυγούστου 2025 |
| | |
26 Αυγούστου 2025 |
  • ΕΛΛΑΔΑ

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  • ΚΟΣΜΟΣ

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  • TRAVELNEWS

  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

  • TECH

  • MEDIA

  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γεύσεις

Γεύσεις
-
01/11/2013
|
9:55

Λεμονόπιτα με πραλίνα

Όταν τα εσπεριδοειδή συναντούν τη σοκολάτα...

Email
Γεύσεις
-
31/10/2013
|
15:29

Για ένα γρήγορο μαρινάρισμα

Αλατίστε το κοτόπουλο γενναιόδωρα μέσα και έξω και αφήστε για μία ώρα

Email
Γεύσεις
-
30/10/2013
|
15:16

Αγκινάρα

Η φήμη της εκτοξεύτηκε χάρη στην Αικατερίνη των Μεδίκων, που την εισήγαγε στην γαλλική κουζίνα

Email
Γεύσεις
-
29/10/2013
|
18:03

Για το πιο φρέσκο, υγιεινό και νόστιμο πιάτο

Αποφασίστε τι θα μαγειρέψετε, αφού δείτε πρώτα πια είναι τα πιο φρέσκα υλικά στο μαγαζί

Email
Γεύσεις
-
25/10/2013
|
18:49

Για ένα τέλειο φαγητό… αυτοσχεδιάστε

Οι συνταγές είναι μόνο μια κατευθυντήρια γραμμή, όχι η Βίβλος

Email
Γεύσεις
-
24/10/2013
|
17:38

Για πιο νόστιμα σπαράγγια

Ξεφλουδίστε τα και βουτήξτε τα σε ένα μείγμα από ίσα μέρη ζάχαρης και αλατιού

Email
Γεύσεις
-
23/10/2013
|
17:51

Δαμάσκηνο

Το αγαπημένο φρούτο του Κομφούκιου, είναι γνωστό από το 479 π.Χ

Email
Γεύσεις
-
22/10/2013
|
17:00

Για να “κολλάει” η σάλτσα στα ζυμαρικά

Λίγη τριμμένη παρμεζάνα λειτουργεί ως κόλλα, για να μην σουρώνει η σάλτσα στον πάτο της πιατέλας

Email
Γεύσεις
-
21/10/2013
|
17:07

Για τέλεια σούπα λαχανικών

Σοτάρετε τα κομμάτια λαχανικών σε λάδι ή βούτυρο, πριν προσθέσετε νερό η ζωμό

Email
Γεύσεις
-
18/10/2013
|
17:02

Για να ψηθούν τέλεια οι ζύμες

Τα αυγά και το βούτυρο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου

Email
Γεύσεις
-
17/10/2013
|
17:00

Στρείδια

Ο Αβραάμ Λίνκολν συνήθιζε να κάνει πάρτι στο σπίτι του, στο Ιλλινόις, όπου σερβίρονταν μόνο στρείδια και τίποτα άλλο

Email
Γεύσεις
-
16/10/2013
|
18:20

Για τέλεια ψητά λαχανικά

Προσομοιώστε στον φούρνο σας την έντονη ζέστη ενός βιομηχανικού, επαγγελματικού φούρνου

Email
Γεύσεις
-
15/10/2013
|
17:11

Για αυγά μάτια… haute cuisine

Αναβαθμίστε το ταπεινό πιάτο, με λίγο...ξύδι!

Email
Γεύσεις
-
14/10/2013
|
16:48

Για να ξέρετε πότε έχει κάψει το λάδι

Βουτήστε μέσα την άκρη μιας οδοντογλυφίδας ή μιας ξύλινης κουτάλας

Email
Γεύσεις
-
11/10/2013
|
18:15

Για έναν βελούδινο πουρέ

Όλη η ουσία είναι στην... στεγνή πατάτα

Email
Γεύσεις
-
10/10/2013
|
17:43

Πιπέρι

Οι Άραβες το έφεραν στην Ευρώπη, πουλώντας το μάλιστα σε τιμή ακριβώς την ίδια με το χρυσάφι

Email
Γεύσεις
-
09/10/2013
|
17:29

Για να μην κιτρινίσει το κουνουπίδι κατά το βράσιμο

Για να κρατήσει το φωτεινό λευκό του χρώμα, προσθέστε λίγο γάλα στο αλατισμένο νερό

Email
Γεύσεις
-
08/10/2013
|
19:44

Τηγανίστε τέλεια τις κροκέτες

Κρατήστε τις για 5 δευτερόλεπτα κάτω από την επιφάνεια του λαδιού και μετά αφήστε τις ελεύθερες μέσα στο σκεύος

Email
Γεύσεις
-
07/10/2013
|
19:06

Για αυθεντικά, ιταλικά ζυμαρικά

Ρίξτε τα στην κατσαρόλα με την σάλτσα της επιλογής σας και αφήστε να βράσουν όλα μαζί για ένα λεπτό

Email
Γεύσεις
-
04/10/2013
|
19:53

Τα καλύτερα λαζάνια του κόσμου

Συνταγή βραβευμένη με 5 αστέρια, από αναγνώστες διεθνούς ιστοσελίδας

Email
Γεύσεις
-
02/10/2013
|
21:33

Διατηρείστε φρέσκα τα μπαχαρικά σας

Μην τα αποθηκεύετε στο συνηθισμένο μέρος, πάνω από τον απορροφητήρα

Email
Γεύσεις
-
01/10/2013
|
20:37

Σκόρδο

Η αξία του στην αρχαιότητα ήταν τόσο μεγάλη, που αποτελούσε "νόμισμα" στις συναλλαγές

Email
Γεύσεις
-
27/09/2013
|
17:52

Βλητόρυζο με θράψαλο

Αρωματισμένο με λευκό κρασί, βασιλικό και πρωτόλαδο

Email
Γεύσεις
-
26/09/2013
|
16:34

Κολοκυθάκια “σοφρίτο” με λουκάνικο

Έτοιμο σε 15 λεπτά

Email
1
Γεύσεις
-
25/09/2013
|
16:56

Φουά γκρα (Foie gras)

Foie gras στα γαλλικά σημαίνει "λίπος συκωτιού" και  το Pâté γίνεται από το ήπαρ χήνας ή πάπιας

Email

Posts navigation

< 1 … 78 79 80 81 82 … 100 >
News.gr

Copyright © 2012 - 2023 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

  • Αρχική
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Ταυτότητα
  • RSS
  • Email