× News.gr
|
Είσοδος
|
Εγγραφή
Καλωσήλθατε
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • TRAVELNEWS
  • AYTOKINHTO
  • TECH
  • MEDIA
  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
News.gr
|
Είσοδος
|
Εγγραφή
Καλωσήλθατε
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
26 Αυγούστου 2025 |
| | |
26 Αυγούστου 2025 |
  • ΕΛΛΑΔΑ

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  • ΚΟΣΜΟΣ

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  • TRAVELNEWS

  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

  • TECH

  • MEDIA

  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γεύσεις

Γεύσεις
-
14/08/2013
|
16:28

Κουσκούς

Αρχικά, ο όρος κουσκούς αρχικά αναφερόταν στη μέθοδο της επεξεργασίας του αλευριού

Email
Γεύσεις
-
13/08/2013
|
16:15

Δροσερή σαλάτα με τριβελάκι, καρδούλες από σπανάκι και φέτα

Με ελαφριά σως ελαιόλαδου και λεμονιού

Email
Γεύσεις
-
12/08/2013
|
16:13

Κοκκινιστό κοτόπουλο της κυρά Λένης με χοντρά μακαρόνια

Η αυθεντική συνταγή της παστιτσάδας

Email
Γεύσεις
-
09/08/2013
|
16:24

Ρολό κιμά γεμιστό στον φούρνο με πατάτες

Αντί για ολόκληρα αβγά, μπορώ να γεμίσω το ρολό με μια ωραία ομελέτα με τυρί και πιπεριές

Email
Γεύσεις
-
08/08/2013
|
16:04

Ξεφλουδίστε εύκολα τις βραστές πατάτες

Από την κατσαρόλα βάλτε τις αμέσως σε κρύο νερό

Email
Γεύσεις
-
07/08/2013
|
16:17

Καρύδα

Ο καρπός του κοκοφοίνικα που, στα σανσκριτικά, σημαίνει "δέντρο που δίνει όλα όσα είναι απαραίτητα για τη ζωή"

Email
1
Γεύσεις
-
06/08/2013
|
16:19

Χαλβάς με σιμιγδάλι χοντρό

Το αγαπημένο, ελαφρύ και παραδοσιακό κέρασμα

Email
Γεύσεις
-
05/08/2013
|
16:24

Μπακαλιάρος με σκορδαλιά

Οδηγίες για το ξαλμύρισμα και την προετοιμασία

Email
Γεύσεις
-
02/08/2013
|
16:23

Ταλιατέλλες με καλαμαράκια σε σάλτσα φρέσκιας ντομάτας με κρασί και κονιάκ

Εναλλακτική και πεντανόστιμη μακαρονάδα με θαλασσινά

Email
Γεύσεις
-
01/08/2013
|
16:27

Πώς να μη σβολιάσει η μπεσαμέλ

Χτυπήστε τη στο μίξερ πριν την απλώσετε στο φαγητό

Email
Γεύσεις
-
31/07/2013
|
17:01

Βασιλικός

Αν και θεωρείται ο βασιλιάς των μυρωδικών, στην αρχαία Αίγυπτο ήταν απαραίτητος στη μουμιοποίηση των φαραώ.

Email
Γεύσεις
-
30/07/2013
|
16:08

Φασολάκια χάντρες στην κατσαρόλα

Ένα κλασσικό, καλοκαιρινό λαδερό με πιπεριές και λιαστές ντομάτες

Email
Γεύσεις
-
29/07/2013
|
16:13

Δροσερή, αρωματική ψαροσαλάτα με ψάρι ψητό

Με πατάτες, κολοκυθάκια και κάππαρη

Email
Γεύσεις
-
26/07/2013
|
16:39

Ψάρι με μπύρα και στρογγυλά πατατάκια

Πρωτότυπη και εντελώς καλοκαιρινή πρόταση για το οικογενειακό τραπέζι

Email
Γεύσεις
-
25/07/2013
|
17:13

Πώς να μείνουν πράσινα τα χορταρικά μετά το βράσιμο

Σκεπάστε τα απευθείας με παγάκια ή βάλτε τα σε παγωμένο νερό.

Email
Γεύσεις
-
24/07/2013
|
17:37

Μανιτάρια

Πριν από το 1940, το πιο ευρέως διαδεδομένο μανιτάρι ήταν το ιταλικό καφέ, γνωστό σήμερα ως το μανιτάρι crimini.

Email
Γεύσεις
-
23/07/2013
|
16:37

Τραγανοί κολοκυθοκεφτέδες

Ο τέλειος καλοκαιρινός μεζές για ουζάκι ή μπύρα

Email
Γεύσεις
-
22/07/2013
|
18:06

Σαλάτα με αμπελοφάσουλα, ντοματίνια και ξυνομυζήθρα

Καλοκαιρινή, δροσερή και πολύχρωμη, γεμάτη βιταμίνες

Email
Γεύσεις
-
19/07/2013
|
17:43

Βυσσινάδα για κέρασμα!

Η αγαπημένη σπιτική συνταγή με άρωμα νοσταλγίας

Email
Γεύσεις
-
18/07/2013
|
20:01

Τηγανίζουμε ψάρι χωρίς μυρωδιές

Προσθέτουμε στο τηγάνι με το λάδι ένα κλωναράκι φρέσκια ρίγανη ή / και δεντρολίβανο.

Email
Γεύσεις
-
17/07/2013
|
16:48

Χαβιάρι

Από τα προϊστορικά χρόνια, ο οξύρρυγχος είναι μέρος της διατροφής του ανθρώπου σε Μ. Ανατολή και Αν. Ευρώπη

Email
Γεύσεις
-
16/07/2013
|
15:17

Μεθυσμένο … κατσικάκι στην κατσαρόλα

Συνοδέψτε το με πιλάφι, πατάτες τηγανιτές ή μακαρόνια

Email
Γεύσεις
-
15/07/2013
|
11:25

Ξεσκέπαστα κρεατοπιτάκια

Με το μοσχαράκι, που περίσσεψε από τη συνταγή του Σαββατοκύριακου.

Email
Γεύσεις
-
12/07/2013
|
15:11

Σπαγγέτι με μοσχαράκι γάλακτος και ανάμεικτες πιπεριές

Όταν το άμυλο συναντά την πρωτεΐνη.

Email
Γεύσεις
-
11/07/2013
|
17:44

Δώστε άρωμα στο κοτόπουλο

Η συνταγή της... επιτυχίας για το τέλειο τσιγάρισμα.

Email

Posts navigation

< 1 … 80 81 82 83 84 … 100 >
News.gr

Copyright © 2012 - 2023 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

  • Αρχική
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Ταυτότητα
  • RSS
  • Email