«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς ινσουλίνη, πήγα στο νοσοκομείο λίγο πριν το διαβητικό κώμα»

«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς ινσουλίνη, πήγα στο νοσοκομείο λίγο πριν το διαβητικό κώμα»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση πρώην Playmate

Την Αφροδίτη Λασκούδη είχε καλεσμένη η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα». Η πρώην playmate εξήγησε τους λόγους της απόφασής της να εγκαταλείψει το χώρο της μόδας και της τηλεόρασης, ενώ τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά.

Το πρώην μοντέλο περιέγραψε πως γνώρισε τον σύζυγο της, πως ανακάλυψε ότι πάσχει από διαβήτη και πως κατάφερε να φέρει στον κόσμο το παιδί της.

«Στο δίλημμα προσωπική ζωή ή μόντελινγκ επέλεξα το πρώτο. Το 2013 ανακάλυψα ότι πάσχω από σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1. Όταν πήγα στο νοσοκομείο ήμουν λίγο πριν το διαβητικό κώμα. Χωρίς ενέσεις ινσουλίνης δεν μπορώ να ζήσω πια.

Έκανα δύο αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Με το σύζυγό μου μέναμε στην ίδια πολυκατοικία και γνωριστήκαμε στο ασανσέρ. Ο σύζυγός μου είναι το άλλο μου μισό, με στηρίζει σε όλα.

Ο σύζυγός μου ζήτησε να υιοθετήσουμε το εγκαταλελειμμένο κοριτσάκι της Θεσσαλονίκης. Αν δεν πετύχει η επόμενη εξωσωματική, είμαστε αποφασισμένοι να υιοθετήσουμε. Δε θέλω να σκέφτομαι ότι ένα παιδί είναι σε ίδρυμα», είπε μεταξύ άλλων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...