Δωρεάν κάρτα Υγείας για όλους από την κλινική HOSPITALity μέλος του δικτύου klinikes.gr

Δωρεάν κάρτα Υγείας για όλους από την κλινική HOSPITALity μέλος του δικτύου klinikes.gr

Οι κάτοχοι της Κάρτας δικαιούνται μεταξύ άλλων απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις σε παθολόγο και καρδιολόγο στα τακτικά ιατρεία

Ποιοτικές διαγνωστικές και ιατρικές υπηρεσίες, εντελώς δωρεάν ή με σημαντικές εκπτώσεις απολαμβάνουν οι κάτοχοι της Κάρτας Υγείας, που προσφέρουν χωρίς καμία χρέωση οι συνεργαζόμενες κλινικές Θεραπευτήριο Αθηνών και Γενική Κλινική HOSPITALity.

Η πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση αποτελούν την σταθερότερη βάση για όσο το δυνατόν καλύτερη υγεία και για να αποφύγουμε, στο βαθμό του δυνατού, περιπέτειες που μας σημαδεύουν για πάντα.

Με βάση την αρχή αυτή, οι δύο πρότυπες γενικές κλινικές, που λειτουργούν στο Κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη και στον Άγιο Νικόλαο Αχαρνών, προσφέρουν μία πρωτοποριακή υπηρεσία σε όλους τους πολίτες, καθώς με την Κάρτα Μέλους που μπορεί να προμηθευθούν όλοι δωρεάν, προσφέρουν μία σειρά από υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής χωρίς συμμετοχή του ασθενούς για τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΠΥ, δηλαδή εντελώς δωρεάν, αλλά και με γενναίες εκπτώσεις για τους ανασφάλιστους.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι της Κάρτας δικαιούνται:

  • Απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις σε παθολόγο και καρδιολόγο στα τακτικά ιατρεία.
  • Εντελώς δωρεάν με ΕΟΠΥΥ ή 50% έκπτωση στις τιμές του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου σε εξαμηνιαία βασικά πακέτα εξετάσεων: καρδιολογικό, γυναικολογικό, ανδρολογικό, πνευμονολογικό, ορθοπαιδικό. Τα πακέτα περιλαμβάνουν ιατρική εκτίμηση, εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο.
  • Δωρεάν συνταγογράφηση για εξετάσεις που πραγματοποιούνται στις κλινικές.
  • Υπηρεσία ασθενοφόρου δωρεάν ή με ανώτατη χρέωση €40, κατά περίπτωση, εντός Αθήνας.
  • Άμεση ενημέρωση στο κινητό ή/και στο email για όλες τις προσφορές που έχουν οι κλινικές ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
  • Προσωποποιημένη εξυπηρέτηση με ελαχιστοποίηση της αναμονής.

Οι πολίτες που εκτιμούν πως έχουν μεγαλύτερες ανάγκες πρόληψης, αλλά και νοσηλείας, μπορούν να αποκτήσουν τη Silver Card. Οι κάτοχοι της κάρτας αυτής απολαμβάνουν πρόσθετες παροχές, όπως δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, δωρεάν συνταγογράφηση, ειδικές τιμές για πληθώρα διαγνωστικών εξετάσεων, μεγάλες εκπτώσεις για νοσηλείες και θεραπείες στην πρότυπη μονάδα τεχνητού νεφρού, που για τους ασφαλισμένους είναι εντελώς δωρεάν. Με τις παροχές αυτές οι κάτοχοι της Silver Card θα αποσβέσουν σύντομα το κόστος των 100 ευρώ για την απόκτησή της.

Η διευθύνουσα σύμβουλος των συνεργαζόμενων κλινικών Βανέσσα Δεληχρήστου, εξηγεί το «όραμα» του Ομίλου:

«Ο στόχος, η ουσία των αξιών μας είναι να είμαστε πάντα δίπλα στον ασθενή, με σεβασμό, φροντίδα και υπευθυνότητα, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του, ακολουθώντας τα πρότυπα ποιότητας που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις στο πεδίο της σύγχρονης ιατρικής».

Και συνδέει το «όραμα» αυτό με το θεσμό της Κάρτας Μέλους:

«Για εμάς, βασική επιδίωξη αποτελεί η καλλιέργεια δεσμών εμπιστοσύνης με τους ασθενείς μας, δεσμών που στηρίζονται στην παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου, οι οποίες διακρίνονται παράλληλα για την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία τους. Η Κάρτα Μέλους υπηρετεί στο μέγιστο αυτή την επιδίωξη, αφού μας φέρνει πιο κοντά στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε πολίτη – ασθενούς και μας δίνει τη δυνατότητα να τον εξυπηρετούμε με τον απόλυτα ενδεδειγμένο για τον καθένα τρόπο».

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αποκτήσει κανείς την Κάρτα Μέλους:

Τηλ: 210 866 3064

Email[email protected]

Websiteklinikes.gr/members-el/