Η Lidl Ελλάς γίνεται 25 και το γιορτάζει μοιράζοντας 250.000€ μετρητά σε 125 τυχερούς νικητές!

Η Lidl Ελλάς γίνεται 25 και το γιορτάζει μοιράζοντας 250.000€ μετρητά σε 125 τυχερούς νικητές!

Λάβε μέρος στον μοναδικό διαγωνισμό του Lidl Plus

Η Lidl Ελλάς, στα πλαίσια της επετείου των 25 χρόνων δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα, επιφυλάσσει μια σειρά ευχάριστων εκπλήξεων για τους καταναλωτές της.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, έρχεται ένας μοναδικός διαγωνισμός του Lidl Plus ο οποίος θα δώσει τη δυνατότητα σε 125 τυχερούς νικητές να κερδίσουν συνολικά 250.000€ μετρητά.

Πώς μπορεί κανείς να λάβει μέρος;

Από τον Μάρτιο μέχρι και αρχές Απριλίου οι αγορές μας στα Lidl γίνονται ακόμη πιο ευχάριστες, αφού όσοι καταναλωτές είναι μέλη της εφαρμογής Lidl Plus έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό με απλό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 4 Μαρτίου έως και την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, κάθε φορά που κάνεις αγορές αξίας 25€ και άνω σκανάροντας την ψηφιακή σου κάρτα στο ταμείο, λαμβάνεις μία συμμετοχή. Για αγορές αξίας 50€ κερδίζεις 2 συμμετοχές κ.ο.κ. Στέλνοντας τη συμμετοχή σου μέσω της εφαρμογής, μπαίνεις στην κλήρωση για να διεκδικήσεις το μεγάλο δώρο. Κάθε εβδομάδα κληρώνονται 25 νικητές, οι οποίοι κερδίζουν 2.000€ μετρητά ο καθένας. 

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό καθώς και τους όρους & προϋποθέσεις στο lidlplus.gr.

Μεγαλύτερη Εξοικονόμηση Ευκολότερα

Η εφαρμογή Lidl Plus εξελίσσεται συνεχώς και οι χρήστες της εφαρμογής απολαμβάνουν  ακόμα περισσότερη απλότητα και ευκολία στη χρήση, αλλά και περισσότερη εξοικονόμηση, καθώς βρίσκουν περισσότερες καθημερινές προσφορές, ώστε να αποταμιεύουν ακόμα περισσότερα χρήματα κάθε εβδομάδα.

Οι καθημερινές προσφορές δε χρειάζονται ενεργοποίηση, ενώ παράλληλα οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν το προϊόν που είναι σε προσφορά όσες φορές το επιθυμούν.

Αν θέλεις και εσύ να διεκδικήσεις τα δώρα του διαγωνισμού, αλλά και να επωφεληθείς από τις καθημερινές προσφορές δεν έχεις παρά να κατεβάσεις το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery.

Κάνε γρήγορα και εύκολα την εγγραφή σου και γίνε ένας από τους μεγάλους νικητές!