Μαντώ Γαστεράτου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Μαντώ Γαστεράτου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Η γλυκιά ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram

Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωή της και περιμένει τον καρπό του έρωτα της με τον τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Η παρουσιάστρια, βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη το μεσημέρι της Τρίτης ανακοίνωσε μέσω Instagram το φύλο του μωρού που περιμένει.

Η Μαντώ Γαστεράτου σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της ένα αγοράκι.

«Μία από τις όχι και τόσο εποικοδομητικές συνήθειες που είχα αποκτήσει τον τελευταίο χρόνο, ήταν με το που ξυπνάω, αφού φάω το πρωινό μου, να αφιερώνω τουλάχιστον μισή ώρα από τον χρόνο μου στα social media. ΛΑΘΟΣ! Και μετά παραπονιόμουν ότι δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου...

Τους τελευταίους 2,5 μήνες αφήνω ό,τι μου τρώει χρόνο από την καθημερινότητά μου και ασχολούμαι με πράγματα που με γεμίζουν ηρεμία και χαρά! Όπως για παράδειγμα η γιόγκα για εγκύους, που όχι μόνο με ηρεμεί, αλλά με προετοιμάζει για να υποδεχθώ τον μικρό πρίγκιπά μου! Καλημέρα» έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μία από τις όχι και τόσο εποικοδομητικές συνήθειες που είχα αποκτήσει τον τελευταίο χρόνο, ήταν με το που ξυπνάω, αφού φάω το πρωινό μου, να αφιερώνω τουλάχιστον μισή ώρα από τον χρόνο μου στα social media. ΛΑΘΟΣ! Και μετά παραπονιόμουν ότι δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου... Τους τελευταίους 2,5 μήνες αφήνω ό,τι μου τρώει χρόνο από την καθημερινότητά μου και ασχολούμαι με πράγματα που με γεμίζουν ηρεμία και χαρά! Όπως για παράδειγμα η γιόγκα για εγκύους, που όχι μόνο με ηρεμεί, αλλά με προετοιμάζει για να υποδεχθώ τον μικρό πρίγκιπά μου! Καλημέρα❣ @contrexgr #1dayfitsallbyContrex #spon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MADARA CHANNEL ? (@madogasteratou) στις

Παρακαλούμε περιμένετε ...