Γιώργος Λιάγκας για Θανάση Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα: «Μιλάμε για έλλειψη ευφυίας»

Γιώργος Λιάγκας για Θανάση Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα: «Μιλάμε για έλλειψη ευφυίας»

Λάβρος ο παρουσιάστής του ΑΝΤ1 για τους δύο καλλιτέχνες που παρουσίασαν τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision

Την παρουσίαση του φετινού διαγωνισμού της Eurovision έχουν αναλάβει ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα, όμως στον χθεσινό ημιτελικό δεν τα πήγαν και πολύ καλά, καθώς σημειώθηκαν αρκετά λάθη, με τον Γιώργο Λιάγκα να είναι σήμερα λάβρος για τους δύο καλλιτέχνες.

«Χθες μας κακοφάνηκε λίγο η παρουσίαση και από τους δύο αυτούς κυρίους που ήταν το χιούμορ άκομψο, τα λάθη ήταν πολλά, φαίνονταν ότι δεν έχουν τόσο μεγάλη σχέση με τη Eurovision, ακόμα και σε αυτά που διάβαζαν έκαναν λάθη δηλαδή τα λάθη ήταν πολλά για μία τέτοια βραδιά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκα και μετά την προβολή των αποσπασμάτων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εδώ μιλάμε για το ένα λάθος μετά το άλλο, το οποίο δεν αντιλαμβάνονταν. Μιλάμε για έλλειψη ευφυίας. Ή θα πάρουν κάποιον που θα γνωρίζει τη Eurovision, όπως η Πασχαλίδου και ο Καπουτζίδης ή αν πάρουν κάποιο καινούργιο, να κάτσουν να μελετήσουν να μάθουν τα πάντα να μην κάνουν άκομψο και ηλίθιο χιούμορ. Τι σχέση έχει η Eurovision με τη Euroleague; Μετά άλλη χώρα έλεγε ο ένας, άλλη ο άλλος. Δεν επιτρέπεται να πας εκεί και να μην ξέρεις τι είναι το Big Five».

«Δύο άνθρωποι που δεν αγαπάνε τη Eurovision, που δεν είναι διαβασμένοι… Εγώ συγχωρώ και το κακό χιούμορ και το λάθος στα σαρδάμ, αλλά το αδιάβαστο δεν το συγχωρώ. Ήταν αδιάβαστοι. Πήραν μία δουλειά, πληρώθηκαν ή δεν πληρώθηκαν δεν το γνωρίζω… Θέλουμε από αυτούς τους ανθρώπους να είναι διαβασμένοι! Αν τώρα είναι γνώστες και φίλοι της Eurovision, ακόμα καλύτερα! Χθες, όταν έκαναν τα λάθη, πάγωνα, ανατρίχιαζα», είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.