Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο: Προφυλακιστέα η 49χρονη πατροκτόνος

Οικογενειακή τραγωδία στη Σάμο: Προφυλακιστέα η 49χρονη πατροκτόνος

Η κατηγορούμενη θα κρατηθεί προσωρινά στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου θα παρακολουθείται, όπως αποφασίστηκε από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ώστε να διασφαλιστεί ότι γίνεται ορθή λήψη της φαρμακευτικής αγωγής της

Προφυλακιστέα κρίθηκε σήμερα μετά την απολογία της στην ανακρίτρια η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της στη Σάμο.

Η καθ' ομολογίαν δράστης απολογούμενη επανέλαβε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι προέβη στο έγκλημα, καθώς δεν άντεχε, όπως ισχυρίστηκε, την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της επί σειρά ετών. Η άγρια πατροκτονία έγινε το Μεγάλο Σάββατο, όταν, όπως η ίδια η 49χρονη ομολόγησε, με έναν κάβουρα κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στον 70χρονο, τον οποίο τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι. Στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε την δολοφονία.

Η συνήγορος υπεράσπισης Βίβιαν Γαβρίλογλου, που ορίστηκε από το Δικαστήριο, ζήτησε η 49χρονη να παραμείνει ως τη δίκη σε κάποια δομή για άτομα με ψυχιατρικές διαταραχές.. Η κατηγορούμενη θα κρατηθεί προσωρινά στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου θα παρακολουθείται, όπως αποφασίστηκε από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ώστε να διασφαλιστεί ότι γίνεται ορθή λήψη της φαρμακευτικής αγωγής της. Στη συνέχεια, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο μεταφοράς της σε ψυχιατρική κλινική, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.