«Παίρνω τηλέφωνο την κόρη μου και της λέω… ηρέμησε, ηρέμησε»

«Παίρνω τηλέφωνο την κόρη μου και της λέω… ηρέμησε, ηρέμησε»

Πώς σχολίασε ο Λευτέρης Πανταζής τις φωτογραφίσεις της Κόνι Μεταξά

Με αφορμή τις συχνές -και συχνά προκλητικές- φωτογραφίσεις της Κόνι Μεταξά, ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας στην εκπομπή “Alpha παντού”, έδωσε τη δική του άποψη για την καλλιτεχνική σταδιοδρομία της κόρης του:

«Η Κόνι είναι επαγγελματίας 100%. Όταν ξεκινήσει μια δουλειά, δίνεται σε αυτό, κάνει πρόβες στο χορό, στο τραγούδι, πάει σε δασκάλα… Δεν αργεί ποτέ, είναι στην ώρα της… Αυτά που πρέπει να έχει ένας καλλιτέχνης, ο οποίος σέβεται τον εαυτό του και είναι επαγγελματίας πρέπει να είναι στην ώρα του, να κάνει τις πρόβες του, να σέβεται τους καλλιτέχνες που συνεργάζεται… Αυτά που δίνουν και μακροζωία στη σχέση γενικά των καλλιτεχνών με αυτούς που συνεργάζονται.

Νομίζω ότι οι περισσότερες φωτογραφίες που ανεβάζει η Κόνι, επειδή έχει κάνει πέντε χρόνια στην Αμερική, είναι αυτό το στυλ, αυτό που έχει σπουδάσει, αυτό που τους έχουν μάθει εκεί… Έχει κάνει θέατρο εκεί, διαφημιστικά, μία ταινία, έχει κάνει πράγματα εκεί. Και από εκεί έχει πάρει τας πρώτα δείγματα. Καμιά φορά την παίρνω τηλέφωνο και της λέω… ηρέμησε, ηρέμησε! Και μου λέει “μπαμπά, είναι καλλιτεχνικές”. Προσπαθώ να κρατάω ισορροπίες γιατί το παιδάκι μου τώρα το ζω, τα τελευταία χρόνια και προσπαθώ να του δώσω αγάπη, τις συμβουλές που πρέπει», είπε Λευτέρης Πανταζής για την Κόνι Μεταξά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Παρακαλούμε περιμένετε ...