Μοντέλο καλεί σε μποϊκοτάζ του σόου της Victoria’s Secret

Μοντέλο καλεί σε μποϊκοτάζ του σόου της Victoria’s Secret

Το plus size μοντέλο Ρόμπιν Λόουλι ζητά να αλλάξουν τα πρότυπα στη βιομηχανία της μόδας

Πέρσι ήταν η Άσλεϊ Γκράχαμ, τώρα ένα άλλο top model τάσσεται κατά του Victoria's Secret σόου και των τέλειων «Αγγέλων» του.

Το 29χρονο plus size μοντέλο από την Αυστραλία, Ρόμπιν Λόουλι, πρωτοπορεί σε μια εκστρατεία για μεγαλύτερη διαφορετικότητα στον διάδρομο του Fashion Show της Victoria's Secret. Μετά την έναρξη συλλογής υπογραφών με αίτημα το μποϊκοτάζ της ετήσιας επίδειξης μόδας του brand εσωρούχων, το μοντέλο δήλωσε, ότι ηγείται της πρωτοβουλίας «για το καλό της κόρης» της.

Το μοντέλο εμφανίστηκε σε εκπομπή του αυστραλιανού τηλεοπτικού δικτύου Channel Seven και είπε, ότι δεν την νοιάζει, αν δεν βαδίσει ποτέ στην πασαρέλα για το Victoria's Secret Show και ότι εστιάζει στη βελτίωση των προτύπων στη βιομηχανία του μόντελινγκ. «Βαρέθηκα και κουράστηκα να βλέπω τον ίδιο τύπο σώματος» ανέφερε η Ρόμπιν Λόουλι.

Κατέληξε λέγοντας, ότι «δεν ζητώ από τους ανθρώπους να μποϊκοτάρουν τα κορίτσια, απλώς θέλω να προστεθεί διαφορετικότητα. Θέλω να μην υπάρχουν αποκλεισμοί, να συμπεριλάβουν μερικά άλλα μεγέθη».

Παρακαλούμε περιμένετε ...