Η αλλαγή του Τεό Θεοδωρίδη μέσα στη φυλακή

Η καταδίκη του μοντέλου, Τεό Θεοδωρίδη, σε 18 χρόνια κάθειρξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών είχε προκαλέσει σάλο πριν από καιρό. Πριν λίγους μήνες το μοντέλο αποφυλακίστηκε και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή, έχοντας στο πλευρό του τους λίγους ανθρώπους που τον στήριξαν.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία συνέλαβε το μοντέλο, στην προσπάθειά του να εισάγει πάν από 4 κιλά κοκαΐνη στην Ελλάδα, μέσω Κολομβίας. Οι αρχές κατάσχεσαν το φορτίο και συνέλαβαν τον 34χρονο τότε Θεοδωρίδη στη Σόφια, την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει στο Ντουμπάι με πλαστό διαβατήριο. 

Η εκδίκαση της υπόθεσης που τάραξε τα λιμνάζοντα νερά της σόουμπιζ, αναβλήθηκε για το Μάρτιο. Ο ίδιος μάλιστα, ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό τους φίλους του αφού τους ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση και τις θετικές σκέψεις που κάνουν για εκείνον. Ανάμεσα σ' αυτούς, η καλή του φίλη και συνάδερφος, Βίκυ Κουλιανού και ο γνωστός επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας, Παντελής Μήτσου. Ο τελευταίος μάλιστα, ήταν δίπλα στον 38χρονο άνδρα καθ' όλη την περιπέτειά του και ήταν εκεί τη μέρα της αποφυλάκισής του.  

Πρόσφατα δε, η Βίκυ Κουλιανού "ανέβασε" στο διαδίκτυο φωτογραφίες με το Θεοδωρίδη, στις οποίες φαίνεται αλλαγμένος και έτοιμος να πιάσει τη ζωή του από την αρχή. 

Παρακαλούμε περιμένετε ...