Η Lady Gaga παλεύει με τους δαίμονές της και το χρόνιο πόνο

Η Lady Gaga παλεύει με τους δαίμονές της και το χρόνιο πόνο

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή της ντίβας

Η Lady Gaga είναι μια ντίβα της μουσικής και ως τέτοια οι θαυμαστές της τη θέλουν αγέρωχη, ατρόμητη και απυρόβλητη. Η αλήθεια ωστόσο είναι πως ακόμα και μια ιέρεια της ποπ, έχει τα τρωτά της σημεία... Η 31χρονη καλλιτέχνης αποκαλύπτει στο νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Gaga: Five foot two» για τη μάχη που δίνει εδώ και χρόνια με την Ινομυαλγία -μια μορφή ρευματισμού και πιο συγκεκριμένα εξωαρθρικού ρευματισμού καθώς αφορά πόνο στους μυς και όχι στις αρθρώσεις.

Η τραγουδίστρια, μοιράστηκε το πρόβλημα υγείας της στα social media γράφοντας πως ελπίζει να ευαισθητοποιήσει τη κοινή γνώμη αναφορικά με την Ινομυαλγία.

Η Gaga πέρα από το πρόβλημα υγείας, ανοίγει και την καρδιά της και για το χωρισμό της από τον μνηστήρα της Τέιλορ Κίνι.

Ένας από τους βασικούς λόγους που τους οδήγησαν σε χωριστούς δρόμους είναι η επιτυχία της, αποκαλύπτει η σταρ της ποπ.

«Εγώ και ο Τέιλορ μαλώνουμε και αυτό είναι απαίσιο» λέει στο ντοκιμαντέρ και συνεχίζει: «Τα όρια μου για ανοησίες από τους άνδρες δεν υπάρχουν πια. Στις σχέσεις πρέπει να προχωράς μαζί με τον άλλον».

Η εκκεντρική τραγουδίστρια υποστηρίζει μάλιστα ότι για τον ίδιο λόγο χάλασαν και άλλες σχέσεις της στο παρελθόν, όπως η σχέση της με τον Μάθιου Γουίλιαμς με τον οποίο έβγαινε πριν γίνει διάσημη αλλά και τον ιδιοκτήτη μπαρ Λουκ Καρλ, με τον οποίο ήταν μαζί από το 2005 έως το 2011.

«Η προσωπική μου ζωή καταστράφηκε. Πούλησα 10 εκατ. δίσκους κι έχασαν τον Ματ. Πούλησα 30 εκατ. κι έχασα τον Λουκ. Έκανα μια ταινία κι έχασα τον Τέιλορ. Είναι σαν γίνεται μια ανταλλαγή. Είναι η τρίτη φορά που η καρδιά μου πληγώνεται έτσι» περιγράφει η σταρ της μουσικής βιομηχανίας στο ντοκιμαντέρ.

Η Lady Gaga είχε αφήσει υπονοούμενα και στο παρελθόν ότι ο Κίνι αισθανόταν «λιγότερο άνδρας» λόγω της επιτυχίας της. Πάντως, αποκάλυψε ότι παρά το χωρισμό τους, ο Κίνι της έστειλε λουλούδια πριν από την εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl τον περασμένο Φεβρουάριο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...