Μάρω Κοντού: Μου είπαν ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδί αλλά δεν θα πάθω ποτέ καρκίνο στα γεννητικά όργανα

Μάρω Κοντού: Μου είπαν ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδί αλλά δεν θα πάθω ποτέ καρκίνο στα γεννητικά όργανα

«Είχα πονέσει τόσο πολύ που απαγόρευσα στον εαυτό μου να θέλει να κάνω παιδί»

Η Μάρω Κοντού ήταν καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο χθεσινό «Ενώπιος Ενωπίω» η οποία μίλησε για όλα.

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ανέφερε: «Χριστός και Παναγία! Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να είμαστε ζευγάρι. Δεν ταιριάζαμε καθόλου με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενώ ταιριάζαμε εκπληκτικά στο σινεμά και στο θέατρο έχουμε παίξει πολύ με τον Λάμπρο. Δεν μου άρεσε ο χαρακτήρας του, ήταν βωμολόχος από το πρωί ως το βράδυ -αυτό το χιούμορ με βωμολοχία δεν μου αρέσει. Ήταν δύσκολος άνθρωπος».

Για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Ο Φίνος μου είπε φτιάξε λίγο τη μύτη σου. Έκανα πλαστική και στο προγούλι και στο μέτωπο. Γιατί να μην το πω»;

Για το παιδί που δεν έκανε: «Δεν μπορούσα να κάνω παιδιά. Γύρω στα 35 μου το έψαξα στο εξωτερικό και μου είπαν ότι δεν θα κάνετε ποτέ παιδί, αλλά δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο στα γεννητικά όργανα και θα είστε πάντα νεότερη από τις συμμαθήτριές σας κατά 10 χρόνια. Είχα πονέσει τόσο πολύ που απαγόρευσα στον εαυτό μου να θέλει να κάνω παιδί».

«Ένα όνειρο κάνω, να πεθάνω στον ύπνο μου. Αυτό ονειρεύομαι και δίνω εντολή. Είμαι τόσο τυχερή, περπατάω, σκέφτομαι, οδηγώ, παίζω στο θέατρο, πίνω καφέ και είμαι εδώ 80+ ετών», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...