Διάσημη ηθοποιός έχασε ποσό-μαμούθ για μια παράσταση

Διάσημη ηθοποιός έχασε ποσό-μαμούθ για μια παράσταση

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξή της

Την αποκάλυψη ότι έχασε μία ολόκληρη περιουσία λόγω μίας παράστασης που ανέβασε και που δεν πήγε καθόλου καλά εισπρακτικά, έκανε η δημοφιλής ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα».

Συγκεκριμένα, αν και όπως λέει, ακόμη και στο θέατρο το ένστικτό της λειτουργεί σωστά και καταλαβαίνει από την πρώτη πρόβα αν μία παράσταση θα έχει επιτυχία, παραδέχεται ότι έχασε 500.000 ευρώ ανεβάζοντας μία παράσταση. Η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρεται στην παράσταση το «Παιχνίδι των Θεών» με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο, για την οποία λέει, κατάλαβα ότι «ήταν λάθος να παίξω σε ένα θέατρο 700 θέσεων, ένα έργο που απευθύνεται σε κοινό Δευτερότριτου». «Απλά ήταν πολύ αργά για να αλλάξω έργο» λέει.

«Αλλά ακόμα και γι’ αυτό δεν μετανιώνω, γιατί ήταν μια μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία» λέει η δημοσιλής ηθοποιός και προσθέτει: «Εγώ υποκλίνομαι στους παραγωγούς, που ρίσκαραν βάζοντας τους κόπους μιας ζωής στο θέατρο. Και πραγματικά θεωρώ μεγάλη μου επιτυχία, ότι έφτασα έπειτα από τόσα χρόνια να πω, ότι πια δεν χρωστάω σε κανέναν».

«Η θεατρική παραγωγή είναι μια πονεμένη ιστορία, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά παγκοσμίως» συνεχίζει και τονίζει, ότι «δεν υπάρχει παραγωγός που να είναι πλούσιος. Ο Αντριου Λόιντ Γουέμπερ, που έχει υπογράψει τα μεγαλύτερα μιούζικαλ και είχε δικό του θέατρο, το έδωσε, γιατί δεν ήθελε να πεθάνει στην ψάθα».

«Τότε με το "Παιχνίδι των Θεών" έχασα 500.000 ευρώ» λέει και προσθέτει: «Θυμάμαι, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, που τα συζητούσαμε, μου έλεγε, ότι πρέπει να κάνεις έξι-επτά επιτυχίες για να πληρώσεις μία αποτυχία. Το ήξερε καλά, γιατί το είχε πληρώσει κι εκείνη ακριβά. Ευτυχώς, τότε υπήρχαν ακόμα οι υψηλές αμοιβές στην τηλεόραση και την ευγνωμονώ, γιατί με βοήθησε να κάνω παραστάσεις που ονειρευόμουν στο θέατρο. Την αγάπησα πολύ την τηλεόραση και νιώθω ότι με αγάπησε κι εκείνη».

Παρακαλούμε περιμένετε ...