Μπριγκίτε Νίλσεν: Χαστούκισα την Μαντόνα και έκανα σεξ με τον Σον Πεν για εκδίκηση

Μπριγκίτε Νίλσεν: Χαστούκισα την Μαντόνα και έκανα σεξ με τον Σον Πεν για εκδίκηση

Ήταν παντρεμένη ακόμα με τον Σταλόνε

Δυο ώρες περίμενε το κοινό για να δει την Μαντόνα στην περιοδεία της «Madame X Tour» και η Μπριγκίτε Νίλσεν είπε να σχολιάσει το γεγονός.

«Υπάρχει κάτι που όλοι πρέπει να καταλάβετε» είπε η 61χρονη βασίλισσα της ποπ, όταν ανέβηκε στη σκηνή για την συναυλία της. «Και αυτό είναι ότι μια βασίλισσα δεν αργεί ποτέ», πρόσθεσε.

Η Δανή ηθοποιός με αυτά που άκουσε ξέσπασε στο πλατό της εκπομπής «Talk», χαρακτηρίζοντάς τη «γελοία και απαράδεκτη». «Δεν είναι η βασίλισσα», πρόσθεσε.

«Το 1987 ήμασταν μαζί με τη Μαντόνα σε ένα κλαμπ και με ποδοπατούσε συνεχώς», θυμήθηκε η Νίλσεν, για να προσθέσει ότι εξαιτίας αυτού της έδωσε ένα χαστούκι «τόσο δυνατό» που την ταρακούνησε για τα καλά αν αναλογιστεί κανείς ότι «είναι κάπως μικροκαμωμένη και εγώ είμαι τεράστια».

«Θυμάμαι μόνο ότι ήρθαν έξι τεράστιοι άνδρες, με σήκωσαν και με έβγαλαν έξω από το κλαμπ. Μάλλον δεν έπρεπε να το είχα κάνει, οπότε δικαίως με πέταξαν έξω», είπε η Μπριγκίτε Νίλσεν.

«Το καλύτερο όμως είναι ότι δύο μήνες μετά, την εκδικήθηκα που ήταν αγενής προς το πρόσωπό μου, όταν βρισκόμουν στη Νότια Γαλλία και έκανα one night stand με τον Σον Πεν».

Το 1987, η Νίλσεν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Σιλβέστερ Σταλόνε και η Μαντόνα πήρε διαζύγιο με τον Σον Πεν το 1989.

Παρακαλούμε περιμένετε ...