Ζωζώ Σαπουντζάκη: Οι δύο γάμοι, το παιδί που έχασε, o Ωνάσης και ο νέος σύντροφος

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Οι δύο γάμοι, το παιδί που έχασε, o Ωνάσης και ο νέος σύντροφος

«Αγαπώ πολύ τα παιδιά, αλλά δεν έτυχε να κάνω»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη και μίλησε για την 70χρονη καριέρα της, αποκάλυψε ιστορίες με πρωταγωνιστές τον Ωνάση, τον Νιάρχο και την ίδια, ενώ μίλησε για τον πρώτο της γάμο, το δεύτερο σύζυγο της, την αποβολή αλλά και τον τωρινό σύντροφο της.

«Όταν έπιασε φωτιά στην Κινέτα έφυγα χωρίς να πάρω τίποτα μαζί μου. Το σπίτι μου κάηκε, σώθηκε μόνο το βεστιάριο που ήταν στο ισόγειο. Ήμουν πάντα σοβαρή στη δουλειά μου και ο κόσμος το εισέπραττε. Έκανα οντισιόν στην Αμερική για πλάκα και τελικά έκλεισα τα μεγαλύτερα συμβόλαια.

Γύρισα στην Ελλάδα για να παντρευτώ τον έρωτά μου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει διαζύγιο από την άλλη γυναίκα. Ο πατέρας μου με στήριξε στο θέατρο, η μάνα μου δεν ήθελε να γίνω θεατρίνα. Ο πρώτος μου γάμος ήταν με έναν γιατρό, χωρίσαμε μετά από τρεις μήνες.

Ο Νιάρχος μου έδινε χρήματα την ώρα που τραγουδούσα. Ο Ωνάσης ήταν μεγάλος γλεντζές, ο Νιάρχος ήταν πάντα μόνος. Μου έχουν κάνει τα περισσότερα δώρα στο θέατρο, χωρίς να μου πιάσουν ούτε το χέρι. Δεν ξέρω αν με ζήλευαν, εγώ ήμουν πάντα πιστή.

Ο δεύτερος άντρας μου πέθανε μέσα σε τρεις μήνες από καρκίνο. Έμεινα έγκυος πριν παντρευτώ, αλλά το έχασα γιατί κουραζόμουν πολύ. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, αλλά δεν έτυχε να κάνω. Είμαι με έναν κύριο τώρα και περνάμε πολύ όμορφα», είπε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...