Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η φωτογραφία που βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Η φωτογραφία που βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού

Η ανάρτηση της με τον σύντροφο της μετά το MasterChef

Πολλά έχουν γραφτεί για την προσωπική ζωή της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη μετά το τέλος του MasterChef.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα την θέλουν να είχε χωρίσει από τον σύντροφο της Αποστόλη και για αυτό να είχε αναβληθεί και ο γάμος τους.

Η ίδια είχε απαντήσει στις φήμες αυτές λέγοντας:

«Όχι, δεν χώρισα όλα αυτά είναι ανακρίβειες. Νομίζω θα ειπωθούν πολλά. Ο γάμος δεν ματαιώθηκε, αναβλήθηκε. Το είπα αυτό. Ήταν να γίνει στις 8 Ιουνίου, αλλά δεν προλαβαίναμε, γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις ακόμα. Τώρα βγήκα από το παιχνίδι. Θα γίνει πιο μετά ο γάμος μου.

Το ότι αναβάλλεται ένας γάμος, δεν σημαίνει ότι χωρίζει ένα ζευγάρι! Δεν ήξερα ότι θα έφτανα ως τον τελικό και ότι θα τραβούσε τόσο πολύ. Εν τω μεταξύ, ο σύντροφός μου δεν μπορούσε να αναλάβει μόνος του όλες τις ετοιμασίες του γάμου μας και δεν θέλαμε να το ζήσει μόνος του όλο αυτό. Ήθελα να έχω συμμετοχή, οπότε είπαμε να το κάνουμε πιο μετά. Σε έναν μήνα; Το φθινόπωρο; Αρχές του 2020; Θα γίνει πάντως! Δεν έχουμε χωρίσει!

Με τον Αποστόλη είμαστε μαζί 10 χρόνια. Από τα 16 μου. Παιδιά ήμασταν ακόμα, όταν τα φτιάξαμε. Στην αρχή, θυμάμαι ότι είχαμε κόντρα και μαλώσαμε. Δουλεύαμε σε αντίπαλα τσιπουράδικα και ο ένας την έλεγε στον άλλον «το δικό μου είναι καλύτερο», «όχι, το δικό μου είναι!» και τέτοια. Περνώντας ο καιρός, ήρθαν δυσκολίες, ήρθαν χαρές και πέρασαν δέκα ολόκληρα χρόνια, χωρίς να το καταλάβουμε».

Και σε συνέντευξη της στο news.gr η ίδια είχε διαψεύσει τις φήμες, ενώ γεμάτη καμάρι έδειχνε και το μονόπετρο της.

Το βράδυ της Δευτέρας η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη της κοινή φωτογραφία μετά το παιχνίδι με τον σύντροφο της βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες χωρισμού.

Παρακαλούμε περιμένετε ...