«Ήταν μεγάλο σοκ, η επιταγή της πληρωμής μου από το σίριαλ ήταν ακάλυπτη»

«Ήταν μεγάλο σοκ, η επιταγή της πληρωμής μου από το σίριαλ ήταν ακάλυπτη»

Απίστευτη αποκάλυψη γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» για τις φορές που έμεινε απλήρωτη τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.

Ο λόγος για την Σάρα Γανωτή η οποία αποκάλυψε για το σίριαλ Εργαζόμενη Γυναίκα: «Ήταν μεγάλο σοκ! Θυμάμαι ήμουν στη Θεσσαλονίκη και μου τηλεφωνεί κάποια στιγμή κάποιος και μου λέει «υπάρχει ένα πρόβλημα, η επιταγή που μου έδωσες είναι ακάλυπτη». Ψάχναμε να βρούμε τον επιχειρηματία που είχε εξαφανιστεί, ακόμα είναι εξαφανισμένος, δεν υπάρχει».

Έχω μείνει απλήρωτη και από το θέατρο. Παίξαμε, παίξαμε, παίξαμε, κάναμε μια μικρή περιοδεία και καταλήξαμε να παίξουμε στη Χίο. Κάποια στιγμή, αυτό που «μυρίζαμε»… δεν πληρωνόμασταν, οπότε αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε τι γίνεται. Και λέει ο Γιώργος Λέφας «να δείτε που στο ξενοδοχείο που μένουμε θα μας κρατήσουν εδώ» και όντως αυτό έγινε. Ετοιμαστήκαμε να φύγουμε και βλέπουμε ότι ο ξενοδόχος είχε κλειδώσει και δεν μας άφηνε να φύγουμε.

Ένας καλοπληρωμένος σεναριογράφος μπορεί να έπαιρνε και παραπάνω από 10,000 ευρώ το επεισόδιο. Έχω πάρει πολύ καλά λεφτά, αλλά όχι αυτό το ποσό».

Παρακαλούμε περιμένετε ...