Τζόνι Αμπατζόπουλος: Η συγκίνηση και η αποκάλυψη για την σχέση του με τον Ζάρλα

Τζόνι Αμπατζόπουλος: Η συγκίνηση και η αποκάλυψη για την σχέση του με τον Ζάρλα

 «Μιλούσαμε πολύ στην αρχή, σου είχα πει ότι...»

Χθες Παρασκευή 21 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του «Power of Love 2».  Ο Τζόνι Αμπατζόπουλος λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή και αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το κοινό,  θέλησε να προχωρήσει σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση.

«Σου είχα πει ότι θέλω να ευχαριστήσω άλλον έναν άνθρωπο… Είναι ένας φίλος, που αφού μπήκαμε στο σπίτι, ήταν ο πρώτος που με βοήθησε και μου συμπαραστάθηκε» είπε.

Η Μαρία Μπακοδήμου τον ρώτησε αν είναι στο σπίτι και ο ίδιος είπε: «Είναι φίλος έξω από το σπίτι. Οφείλω σε εκείνον όλες τις πρώτες μου συζητήσεις για όλο μου το άγχος, όλες τις πρώτες συμβουλές που πήρα από εκείνον, μου φάνηκαν πολύ χρήσιμες. Αυτός ο φίλος είναι ο Πάνος Ζάρλας… Είχαμε πει πως όταν βγω θα βρεθούμε…».

Εκείνη τη στιγμή, ο Τζόνι Αμπατζόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του: «Μιλούσαμε πολύ στην αρχή, σου είχα πει ότι ήμασταν παιδικοί φίλοι. Απλά θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ όπου κι αν είναι, τον αγαπάμε πολύ». Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη αν τη στενοχώρησε, με τη Μαρία Μπακοδήμου να διευκρινίζει: «Είναι ένα γεγονός που μας έχει στενοχωρήσει όλους…».

Παρακαλούμε περιμένετε ...