Το ξέσπασμα του Σωκράτη για τις φωτογραφίες του Πάνου Ζάρλα από το νοσοκομείο

Το ξέσπασμα του Σωκράτη για τις φωτογραφίες του Πάνου Ζάρλα από το νοσοκομείο

«Καλό θα ήταν να σεβαστούμε την μνήμη του Πάνου!»

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί η είδηση πως κάποιοι προσπαθούν να πουλήσουν φωτογραφίες του Πάνου Ζάρλα από το νοσοκομείο.

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί που συμμετείχε και αυτός στο Power of love 1 έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και σχολίασε τόσο το γεγονός αυτό όσο και τον φετινό κύκλο του ριάλιτι.

«Το θεωρώ τραγικό, δεν νομίζω υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που να κάνουν τέτοιες κινήσεις, δηλαδή μου ακούγεται παράλογο! Καλό θα ήταν να σεβαστούμε και την μνήμη του Πάνου και την οικογένεια του! Η οικογένεια θρηνεί έναν δικό της άνθρωπο και δεν νομίζω ότι θα κάτσουν να ασχοληθούν τέτοιου είδους υποθέσεις! Εγώ προσωπικά το έχω λάβει ως ένα μάθημα για τη ζωή μου! Η ζωή είναι μικρή και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή!

Δεν νομίζω ότι οι άνθρωποι της παράγωγης να έβλεπαν έναν άνθρωπο ο οποίος θα είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας και να τον άφηναν εκεί με το ζόρι! Κι εμείς ήμασταν ανυποψίαστοι, μπήκαμε πιο απλοί άνθρωποι, δεν ξέραμε που θα πάει όλο αυτό. Οι φετινοί παίκτες μπήκαν υποψιασμένοι, δεν βλέπω ερωτά μέσα! Έχει χαλάσει το concept του παιχνιδιού!»

Παρακαλούμε περιμένετε ...