Η ανανεωμένη και αδυνατισμένη φιγούρα της Αντέλ μετά το διαζύγιο

Η ανανεωμένη και αδυνατισμένη φιγούρα της Αντέλ μετά το διαζύγιο

Η τραγουδίστρια είναι στα καλύτερα της

Δυο μήνες έχουν περάσει περίπου από την ανακοίνωση του διαζυγίου της Αντέλ με τον σύζυγο της Σάιμον Κονέσκι μετά από τρία χρόνια γάμου. Η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση και είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Η Αντέλ το τελευταίο διάστημα ακολουθεί πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής και τα αποτελέσματα είναι εμφανή στην εμφάνισή της.

Η τραγουδίστρια είπε να χάσει βάρος και μάλιστα το πεισμώσει για να πετύχει ο σκοπός της. όπως αναφέρεται, η διάσημη τραγουδίστρια ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα πιλάτες, έχοντας χάσει πάνω από 6 κιλά.

Μάλιστα, όσοι είδαν την πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram να ποζάρει στο πλευρό των Spice Girls, αμέσως είδαν την αλλαγή, που είναι εμφανής στο πρόσωπο της. στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η 31χρονη τραγουδίστρια φοράει ένα μαύρο φόρεμα, ενώ μοιάζει να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ.

«Η Αντέλ απολαμβάνει το νέο της πρόγραμμα γυμναστικής και φαίνεται πως έχει αποδώσει καρπούς. Είναι σημαντικό που έχασε κάποιο βάρος. Οι φίλες της είναι ενθουσιασμένες που την βλέπουν έτσι. Έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της», αναφέρει στη Sun πηγή που είναι κοντά στην Αντέλ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...