Στα δικαστήρια για μια μαγειρίτσα η Βέφα Αλεξιάδου

Στα δικαστήρια για μια μαγειρίτσα η Βέφα Αλεξιάδου

Η αγωγή που κατέθεσε, τι απαντά ο ιδιοκτήτης καταστήματος στη Θεσσαλονίκη

Για μια μαγειρίτσα κοτόπουλο πάει στα δικαστήρια τον Κωνσταντίνο Μιναρετζή η Βέφα Αλεξιάδου. Η γνωστή μαγείρισσα ζητάει με αγωγή από τον παρουσιαστή, μάνατζερ και ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στη Θεσσαλονίκη, το ποσό των 60.000 ευρώ αποζημίωση για ηθική βλάβη, καθώς και την απαγόρευση να χρησιμοποιεί πλέον το όνομά της στη μαγειρίτσα με κοτόπουλο, που σερβίρει το κατάστημά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η κ. Αλεξιάδου ισχυρίζεται ότι ο επιχειρηματίας έχει αναρτήσει φωτογραφία της στην είσοδο του μαγαζιού και μοιράζει διαφημιστικά φυλλάδια με φωτογραφία της, διαφημίζοντας για το Πάσχα «τη μαγειρίτσα της Βέφας».

«Ο συγκεκριμένος, ο οποίος δεν είναι καν μάγειρας και ασφαλώς δεν έχει την άδειά μου για να κάνει χρήση του ονόματός μου, βγάζει χρήματα από την πρακτική του αυτή, εξαπατώντας το κοινό και καταστρέφοντας την καλή μου φήμη, προσφέροντας κατώτερης ποιότητας προϊόντα, τα οποία σχετίζονται πλέον στη συνείδηση του κοινού με μένα» αναφέρει στην αγωγή που κατέθεσε η μαγείρισσα.

Από την πλευρά του ο κ. Μιναρετζής έστειλε εξώδικο στην κ. Αλεξιάδου, ισχυριζόμενος ότι με τη δική της άδεια χρησιμοποίησε το όνομά της στο πιάτο, ύστερα από τηλεφωνική συνομιλία που είχαν, παρουσία κοινών τους φίλων.

Παρακαλούμε περιμένετε ...