Aιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο: «Βεντέτα» που ξεκίνησε για τα μάτια μιας γυναίκας

Aιματηρό επεισόδιο στο Ηράκλειο: «Βεντέτα» που ξεκίνησε για τα μάτια μιας γυναίκας

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ στην περιοχή επικρατεί αναβρασμός

Με τον φόβο μιας βεντέτας που φαίνεται να ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και συνεχίστηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης με τον τραυματισμό από πυρά ενός 23χρονου, ζουν στο Καστέλλι του δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όλα δείχνουν, ότι το αιματηρό επεισόδιο δεν ήταν απλώς μια προειδοποίηση, αλλά ότι οι δράστες ήθελαν νεκρό τον 23χρονο, καθώς «γάζωσαν» με Καλάσνικοφ το αυτοκίνητό του, στο οποίο μάλιστα επέβαινε και ένας ανήλικος, ο οποίος κατάφερε και βγήκε σώος από το όχημα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν και σφαίρες από πιστόλι. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το creta24.gr, υπάρχει έντονο παρελθόν μεταξύ του 23χρονου και των δραστών, με τις έρευνες της ΕΛΑΣ να εστιάζουν σε αντίστοιχο επεισόδιο που είχε σημειωθεί παλιότερα στην ευρύτερη περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν 28 Μαρτίου του 2023, όταν ο 23χρονος και ο αδερφός του είχαν κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 42χρονου στα Πραιτόρια. Ο δράστης μαζί με τον αδελφό του είχαν στήσει ενέδρα στον άνδρα, ο οποίος κινούνταν με 4Χ4. Περίμεναν καρτερικά κρυμμένοι σε ένα χωράφι με ελιές και μόλις το θύμα προσέγγισε το σημείο, πυροβόλησαν με Καλάζνικοφ περίπου 8 φορές. Μια σφαίρα πέρασε μέσα στο αυτοκίνητο και παραλίγο να τραυματίσει τον άνδρα, όμως για καλή του τύχη αυτό δεν έγινε, καθώς κατάφερε να διαφύγει. Το περιστατικό είχε καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, η κόντρα αυτή ξεκίνησε καιρό πριν για τα μάτια μιας γυναίκας.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι στο χθεσινό αιματηρό επεισόδιο φέρεται να εμπλέκονται συγγενικά πρόσωπα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες ήταν τρεις. Στην περιοχή επικρατεί αναβρασμός, ενώ έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.