Συγκινεί η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Στα 18 μου έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου και δε το αντιμετώπισα»

Συγκινεί η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Στα 18 μου έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου και δε το αντιμετώπισα»

«Ήμουν 16 χρονών, όταν έπαθε καρκίνο», αποκάλυψε η δημοσιογράφος

Πολύ αποκαλυπτική και εξομολογητική ήταν η Μπάγια Αντωνοπούλου στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην καταστροφή από βόμβα που υπέστη πρόσφατα το κατάστημα του συντρόφου της αλλά και την δύσκολη διαχείριση στην απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου σημείωσε πως «η βόμβα κατέστρεψε το μαγαζί. Ήταν περίπου στη 1 και μισή το βράδυ, τα ξημερώματα, όταν ακούσαμε στην Καλλιθέα, όπου μένουμε με τον σύντροφο μου, ένα μπαμ. Εδώ (σ.σ. στο μαγαζί) είναι Πειραιάς! Μετά από 2 – 3 ώρες χτυπούσαν τα τηλέφωνα μας ενημέρωσαν, ήρθαμε εδώ και ήταν βόμβα. Δεν μάθαμε ποτέ ποιος είναι, μέχρι τώρα τουλάχιστον, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες».

«Το θέμα είναι πως δεν δόθηκε αποζημίωση γιατί δεν έχει υπάρξει αποζημίωση ευθύνης. Το φτιάξαμε από την αρχή, ήταν μεγάλη η ζημιά. Από πάνω ακριβώς είναι τα γραφεία του site, εδώ είναι το κατάστημα του συντρόφου μου. Τις επόμενες ημέρες, που αρχίσαμε να μαζεύουμε, κατέρρευσα. Έκανα έναν, ενάμιση, μήνα να συνέλθω. Επειδή έχω αγχώδη διαταραχή, όταν συμβαίνει κάτι κλείνομαι στο σπίτι και κοιμάμαι. Μπορεί να κοιμόμουν και τέσσερις ημέρες σερί. Σίγουρα αυτό πρέπει να το δουλεύεις με ψυχολόγο και γω το έχω δουλέψει αρκετά χρόνια».

«Όταν 16 χρονών έπαθε καρκίνο ο πατέρας μου, ο οποίος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και είχαμε έναν φοβερό δεσμό, στα 18 μου έφυγε από τη ζωή, αυτό το πράγμα δεν το αντιμετώπισα. Έκανα σαν να μην υπάρχει. Μετά από κάποια χρόνια και μπαίνοντας στη δουλειά τη δικιά μας, αισθανόμουν πάντα χάλια και πάθαινα διάφορα ψυχοσωματικά. Φοβόμουν να πάω σε ψυχολόγο. Αποφάσισα όμως 10 χρόνια μετά να πάω και από τότε, εδώ και έξι χρόνια, κάνω ψυχοθεραπεία» συμπλήρωσε, επίσης, η Μπάγια Αντωνοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.