Ο Βασάλος «καρφώνει» τον Γκότση για αντιγραφή

Ο Βασάλος «καρφώνει» τον Γκότση για αντιγραφή

Τι συμβαίνει με τους δυο φίλους

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ηλίας Γκότσης έχουν πολλά κοινά. Και οι δυο έγιναν γνωστοί στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, αγαπούν τη γυμναστική και λατρεύουν τα social media. Οι δυο τους είναι φίλοι και έχουν απαθανατιστεί αρκετές φορές χαμογελαστοί ο ένας δίπλα στον άλλον.

Ο Κωνσταντίνος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram και με ένα instastory «κάρφωσε» τον φίλο του Ηλία Γκότση για αντιγραφή.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Ηλίας Γκότσης όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν δημοσιεύσει παρόμοια φωτογραφία στην οποία και οι δυο φοράνε μαύρο κουστούμι και ποζάρουν κρατώντας ένα μεγάλο βιολί στο πλατό της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Ο πρώην παίκτης του Survivor 1, είδε αυτή την ομοιότητα και έφτιαξε έφτιαξε ένα κολάζ δημοσιεύοντας το και γράφοντας με πολύ χιούμορ «Copy».

Από τη μεριά του, ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος ήταν και ο μεγάλος νικητής του Survivor 2, έκανε repost την ανάρτηση του Κωνσταντίνου και συνέχισε την πλάκα γράφοντας: «Εμφανιζόμαστε και ντουέτο»!

Παρακαλούμε περιμένετε ...