Παίκτρια του φετινού MasterChef «κατεβαίνει» στις εκλογές

Παίκτρια του φετινού MasterChef «κατεβαίνει» στις εκλογές

Το πρώτο μήνυμα της μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο φετινό MasterChef όπου έδειξε τις μαγειρικές ικανότητες της.

Μπορεί να αποχώρησε από το σπίτι και την κουζίνα του μαγειρικού ριάλιτι, και να εργάζεται ήδη ως Sous Chef σε ξενοδοχειακή μονάδα, αυτά όμως δεν είναι αρκετά για την Γιάννα Ρέντεση.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef «κατεβαίνει» στις εκλογές του Μαΐου ενώ η υποψηφιότητα της έγινε γνωστή έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, όπως αναφέρει το ilialive.gr.

Η κυρία Ρέντεση ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Το τελευταίο διάστημα, μέσα από την συμμετοχή μου στο τηλεοπτικό πρόγραμμα MASTER CHEF, προσπάθησα να διαφημίσω την Αμαλιάδα. Κατανόησα ότι η εξωστρέφεια σε όλα τα θέματα και σε όλα τα επίπεδα, είναι αυτό που συμβάλλει στην ευρεία αποδοχή.

Κάτι ανάλογο προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κάνει και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος επιδιώκει να βγάλει τον Δήμο μας από τα ασφυκτικά πλαίσια του παρελθόντος και να τον καταστήσει πρωταγωνιστή των εξελίξεων και έναν δήμο σύγχρονο και θελκτικό.

Παράλληλα, τα πέντε χρόνια θητείας του έχει εκτελεστεί ένα πλούσιο έργο σε όλα τα επίπεδα, που δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στη μέση.

Για όλους αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου Χριστοδουλόπουλου και να συμμετάσχω στον συνδυασμό ΝΙΚΗΣ της Δημοτικής Παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Γιατί οφείλουμε στα παιδιά μας και στο μέλλον του τόπου μας να μην οπισθοχωρήσουμε!»

Παρακαλούμε περιμένετε ...