Έβαλε τα κλάματα η Πηγή Δεβετζή με το Πακέτο της

Έβαλε τα κλάματα η Πηγή Δεβετζή με το Πακέτο της

Μόλις αντίκρισε το περιεχόμενο λύγισε η Ολυμπιονίκης

Η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε στο πλατό του Πάμε Πακέτο για να ανοίξει το δικό της κουτί. Η Ολυμπιονίκης μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ερχόμενη από την Αλεξανδρούπολη, αναφέρθηκε στον πατέρα της, στην καριέρα της, στα μετάλλια που έχει κερδίσει στους Ολυμπιακούς αγώνες αλλά και στα όσα αρνητικά άκουσε στο πρόσφατο παρελθόν.

Τη στιγμή που η Πηγή Δεβετζή, άνοιξε το Πακέτο της, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Μόλις αντίκρισε ένα μετάλλιο το οποίο ήταν μέσα στο κουτί, κατάλαβε αμέσως ποιο άτομο καθόταν από την άλλη μεριά του τοίχου.

Η Σπυριδούλα, μια νεαρή αθλήτρια την οποία όχι μόνο προπονούσε η Πηγή Δεβετζή, αλλά μαζί κατάφεραν να πάρουν και μετάλλιο, θέλησε να πει το δικό της ευχαριστώ στην Ολυμπιονίκη η οποία συγκινήθηκε και της ευχήθηκε τα καλύτερα.

«Χαίρομαι πολύ που η Σπυριδούλα πάει πολύ καλά στον αθλητισμό. Δεν κάνω κάτι γιατί περιμένω ανταπόδοση. Σου εύχομαι να έχεις την υγειά σου, χωρίς τραυματισμούς. Να φτάσεις στο υψηλότερο σκαλί, να σπάσεις τα ρεκόρ μου και να φτάσεις πιο ψηλά από μένα. Στο εύχομαι με όλη μου τη ψυχή. Θέλω ότι χρειαστείς, οποιαδήποτε ώρα να με πάρεις τηλέφωνο και θα είμαι δίπλα σου.» της είπε και ο τοίχος που ήταν ανάμεσα τους απομακρύνθηκε και οι δυο γυναίκες έπεσαν η μια στην αγκαλιά της άλλης.

Δείτε τα αποσπάσματα στα βίντεο του zappit που ακολουθούν: 


Παρακαλούμε περιμένετε ...