Και δεύτερη εκπομπή της Γιαννοπούλου, έκοψε η Ζούνη

Και δεύτερη εκπομπή της Γιαννοπούλου, έκοψε η Ζούνη

Νέο επεισόδιο στη κόντρα των δυο γυναικών

Λίγες μόλις μέρες μετά το «κόψιμο» της συνέντευξης της Μπέσσυς Γιαννακοπούλου στην Ελεονώρα Μελέτη, κατόπιν παρεμβάσεως της δικηγόρου της Πέμης Ζούνη, η κόντρα των δυο γυναικών συνεχίζεται με νέο επεισόδιο.

Πριν από μια εβδομάδα, και ενώ είχε προβληθεί το τρέιλερ το οποίο ανακοίνωνε πως η θεατρική παραγωγός θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Μετά τα Μεσάνυχτα, στον «αέρα» αντί για τη συνέντευξης της Μπέσσυς Γιαννακοπούλου προβλήθηκε συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη.

Τότε, μέσω ανάρτησης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η θεατρική παραγωγός είχε κάνει λόγο για φίμωμα δημοσιογράφων από την πλευρά της Πέμης Ζούνη.

«Όταν κάποιος φοβάται κόβει τις εκπομπές. Φιμώνει τους δημοσιογράφους και απαιτεί να ακούγεται μόνο η δική του πλευρά ανερυθρίαστα. Δεν μπορεί κανείς να μιλάει για προσωπικά δεδομένα όταν ο ίδιος έχει δώσει δελτίο τύπου σε όλους τους δημοσιογράφους έναν χρόνο πριν και μιλάει για ολα τα θέματα, αλλα μόνο απο την δική του οπτική. Κρίμα , Γιατί όταν με κάλεσαν στην εκπομπή, πίστεψα ότι θα μπορούσαν να προστατέψουν την επιλογή τους. Δεν μπόρεσαν όμως...» είχε γράψει.

Την επόμενη μέρα, μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, η δικηγόρος της ηθοποιού, Έλλη Ρούσσου έδωσε την απάντηση της σχετικά με το κόψιμο της εκπομπής.

«Το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Ευτυχείτε, παρουσίασαν την πρώτη απάντηση της δικηγόρου της Πέμη Ζούνη μετά την παρέμβαση της στο τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Σε σχέση με την τηλεοπτική συνέντευξη της κ.Γιαννοπούλου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ζήτησα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για λογαριασμό της κυρίας Πέμης Ζούνη να μην μεταδοθεί συνέντευξη που να αφορά καθ’ οιονδήποτε τρόπο την κ.Ζούνη. Γενικά να μην γίνει καμία επεξεργασία προσωπικών δεδομένων της σε αυτή τη συνέντευξη αυτή κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων. Ο τηλεοπτικός σταθμό ALPHA μετά το νόμιμο αίτημα μας, έλαβε την απόφαση να μην παρουσιαστεί η εν λόγω συνέντευξη. Η διαφορά της κ. Ζούνη με την κ. Γιαννοπούλου εκκρεμεί πλέον στα ποινικά δικαστήρια και την υπόθεση χειρίζεται για την κ. Ζούνη ο ποινικολόγος Θέμης Σοφός.», είπε χαρακτηριστικά τότε η Έλλη Ρούσσου.

Πριν λίγες ώρες υπήρχε ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα όμως των δυο γυναικών. Η Μπέσσυ Γιαννακοπούλου επρόκειτο να εμφανιστεί στην εκπομπή του Πέτρου Κουσουλού που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Open. Όμως ούτε αυτή τη φορά η συνέντευξη της βγήκε στον «αέρα».

Η Μπέσσυ Γιαννακοπούλου ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook και ανέφερε μεταξύ άλλων πως η Πέμη Ζούνη φοβάται να ακουυστεί η αλήθεια.

««Για μια ακόμα φορά ζήτησε να κοπεί η εκπομπή. Να κοπεί η φωνή μου. Καλυπτόμενοι πίσω από τα προσωπικά δεδομένα Ποια προσωπικά δεδομένα; Αυτά που η άλλη πλευρά έχει δώσει στην δημοσιότητα εδώ και ένα χρόνο;;; Φοβάται να ακουστεί η αλήθεια;;; Το να κρύβεις την πραγματικότητα και να κρύβεσαι πίσω από προσωπικά δεδομένα δεν είναι η λύση. Γιατί η αλήθεια θα λάμψει αργά η γρήγορα !! “Αν έχεις την ικανότητα να αγαπάς, αγάπησε πρώτα Τον εαυτό σου” - Μπουκόφσκι» έγραψε στην ανάρτηση της και την συνόδευσε με πλάνα από την κομμένη εκπομπή.

Παρακαλούμε περιμένετε ...