Ένα ακραία ακριβό δώρο για φέτος που ελάχιστοι μπορούν να κάνουν στον εαυτό τους

Ένα ακραία ακριβό δώρο για φέτος που ελάχιστοι μπορούν να κάνουν στον εαυτό τους

Έναντι 315.000 δολαρίων (276.000 ευρώ) μπορείς λοιπόν να ζήσεις τη συγκίνηση του μυστικού πράκτορα

Η εορταστική περίοδος κοντοζυγώνει και σε κάποιους έχει ανοίξει ήδη η όρεξη. Όπως στη Neiman Marcus, την αμερικανική αλυσίδα exclusive λιανεμπορίου, που αποφάσισε να ξανακυκλοφορήσει τη λίστα των πανάκριβων χριστουγεννιάτικων δώρων της. Και αν πρέπει να το πούμε, το 2018 Christmas Book, η ετήσια συλλογή από προτεινόμενα δώρα για τουλάχιστον βαθύπλουτους δηλαδή, είναι πιο εξεζητημένη από ποτέ!

Στο ειδικό τμήμα λοιπόν του οδηγού που τιτλοφορείται «Fantasy Gifts» και απευθύνεται αποκλειστικά σε δισεκατομμυριούχους, προσφέροντας μοναδικές στο είδος τους εμπειρίες, προϊόντα και υπηρεσίες, υπάρχει και μια επιλογή που κλέβει τις εντυπώσεις.

Έναντι 315.000 δολαρίων (276.000 ευρώ) μπορείς λοιπόν να ζήσεις τη συγκίνηση του μυστικού πράκτορα! Εσύ, ο κροίσος, και τρεις φίλοι θα πετάξετε στο Λας Βέγκας με ιδιωτικό αεροσκάφος για μια τριήμερη περιπέτεια δίχως προηγούμενο.

Το όλο πράγμα διοργανώνεται από την Invictus Experience και έχει σενάριο, πλοκή και λύση. Φτάνοντας στο Βέγκας, σε περιμένει ένας άντρας με σμόκιν που σου παραδίδει έναν σφραγισμένο φάκελο που περιέχει τις λεπτομέρειες της μυστικής αποστολής.

Η οποία θα φέρει δίπλα σου αλεξιπτωτιστές, βατραχανθρώπους, πεζοναύτες και πολλούς ακόμα για να σε συνοδεύσουν στην πρωτόγνωρη περιπέτεια, δίνοντάς σου λίγη από τη μαγεία του Τζέιμς Μποντ, καθώς περιλαμβάνει ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο, καταδίωξη με supercars και άλλες τέτοιες εκρήξεις αδρεναλίνης.

Και βέβαια θα τρως και θα κοιμάσαι στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Waldorf Astoria Las Vegas, μιας και μιλάμε για περιπετειώδεις μεγιστάνες…

Παρακαλούμε περιμένετε ...