Ριχτάρια και κουβερλί που μυρίζουν καλοκαίρι από ΚΕΝΤΙΑ

Ριχτάρια και κουβερλί που μυρίζουν καλοκαίρι από ΚΕΝΤΙΑ

Αποκτήστε τα οπωσδήποτε!

Τα ριχτάρια και τα κουβερλί όλες τις εποχές του χρόνου είναι must και μάλιστα έχουν τη δική τους μόδα. Άλλες χρονιές ήταν στο προσκήνιο τα γεωμετρικά σχήματα, οι παστέλ αποχρώσεις ήδη από τον χειμώνα, οι κάθετες και οριζόντιες ρίγες, η μονοχρωμία με πολλά διακοσμητικά μαξιλάρια τόσο στον καναπέ όσο και στην κρεβατοκάμαρα, τα ψηφιακά prints που διεκδικούν επάξια μία θέση στο εφηβικό δωμάτιο ακόμα!
Η ΚΕΝΤΙΑ σας παρουσιάζει μερικές φετινές τάσεις σε κουβερλί και ριχτάρια για διπλό κρεβάτι και διθέσιο καναπέ, ώστε να προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι και να αλλάξετε διάθεση μαζί με τα έπιπλά σας.

«Στρωθείτε» στα μπλε

Το χρώμα της θάλασσας, δεν γίνεται να λείπει από την καλοκαιρινή συλλογή στα κουβερλί κρεβατοκάμαρας. Το double κουβερλί στις αποχρώσεις του γαλάζιου είναι μία από τις πιο όμορφες προτάσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σαν σκέπασμα. Βρείτε το με ένα κλικ.

Κουβερλί με καπιτονέ υφή

Με φόντο το floral και τις κάθετες ρίγες το κουβερλί ΚΕΝΤΙΑ, θα ανατρέψει τα χρωματικά πλαίσια στην κρεβατοκάμαρα και θα χαρίσει αισιοδοξία και λουλουδένια ατμόσφαιρα. Βρείτε το σε έκπτωση μόνο online.

Ριγέ ριχτάρι

Ένα ριχτάρι ILLINOIS για διθέσιο, τριθέσιο, τετραθέσιο καναπέ και πολυθρόνα σε χρωματιστές ρίγες είναι από τις μοντέρνες επιλογές που μπορείτε να στρώσετε στο κεντρικό σας έπιπλο, προσθέτοντας χρώμα και άποψη συνολικά στο σπίτι σας. Βρείτε περισσότερα ριχτάρια από την μεγάλη ποικοιλία του KENTIA.

Ριχτάρια SHELL με ατμόσφαιρα καλοκαιριού

Οι αποχρώσεις που υπάρχουν στο ριχτάρι Shell είναι η μπεζ και η μπλε, συνδυάζοντας έτσι βασικές καλοκαιρινές επιλογές που θα πρωταγωνιστήσουν στον χώρο σας. Στο τελείωμα το ριχτάρι έχει μικρά κρόσια που το κάνει πιο καλοκαιρινό και ιδιαίτερο!

Βρείτε περισσότερα ριχτάρια και κουβερλί από το ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΕΝΤΙΑ και αλλάξτε το χειμωνιάτικο σκηνικό σε άκρως καλοκαιρινό και χαρούμενο. Η παραγγελία σας έρχεται άμεσα στο χώρο σας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...