Μαρία Μπακοδήμου: Απαντά για τη σχέση που της χρεώνουν με πρώην παίκτη του Power of love

Μαρία Μπακοδήμου: Απαντά για τη σχέση που της χρεώνουν με πρώην παίκτη του Power of love

«Δεν νομίζω να με δείτε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο μαζί σε εκπομπή στο μέλλον»

Στην κάμερα της εκπομπής "Ευτυχείτε" μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία αναφέρθηκε στην νέα της εκπομπή στο Open, στις σχέσεις που τις έχουν χρεώσει, στο Power of love αλλά και στον Φώτη Σεργουλόπουλο.

«Απ’ όσο ξέρω θα έχω διπλό ρόλο φέτος στο OPEN, καθώς υπάρχει κι άλλο ένα πρότζεκτ που έχει να κάνει με τη μόδα και το στυλ της γυναίκας. Οι περισσότερες σχέσεις που μου έχουν χρεώσει όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπάρχουν.

Η φήμη για τον Τούρκο επιχειρηματία ήταν… πέρα για πέρα αληθινή. Το αστείο είναι ότι θα μπορούσα εγώ αυτόν τον επιχειρηματία να τον έχω συναντήσει σε κάποιο εστιατόριο ή κάπου στην Κωνσταντινούπολη και να ντρέπομαι γιατί αν αυτός ήξερε τι κυκλοφορεί για εμάς τους δύο, μπορεί να νόμιζε ότι κάθομαι και φτιάχνω εγώ ιστορίες.

Ότι πήραν ως αποδεικτικό μια φωτογραφία με μένα και τον Τζόνι από παλιά για να πουν ότι έχουμε σχέση, είναι αστείο. Δεν νομίζω ότι θα κρατούσα σχέση με τον πρώην σύζυγό μου αν δεν είχαμε παιδιά. Δεν νομίζω να με δείτε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο μαζί σε εκπομπή στο μέλλον.

Ο κύκλος του Power of Love έχει κλείσει για μένα. Δεν έχω επικοινωνήσει με τη μητέρα του Πάνου Ζάρλα, μου είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να της πω πόσο τη σκέφτομαι και δεν βρίσκω το κουράγιο να στείλω αυτό το μήνυμα», είπε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...