Ηλίας Ψινάκης σε Ίαν Στρατή: «Δεν πάω τη γυναίκα σας» – Η αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη

Ηλίας Ψινάκης σε Ίαν Στρατή: «Δεν πάω τη γυναίκα σας» – Η αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη

«Είναι προφανές ότι αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου, έπρεπε να μείνω σιωπηλή»

Στην επίθεση που δέχτηκε από τον Ηλία Ψινάκη, απάντησε η Μαίρη Συνατσάκη με ανάρτησή της. Ο Ηλίας Ψινάκης, guest κριτής στο «J2US», ανέφερε μιλώντας στον Ίαν Στρατή πως «είχα αρνητική γνώμη για εσάς γιατί δεν πήγαινα τη γυναίκα σας, δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά».

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Ψινάκης, δικαιολόγησε την άποψή του αυτή, λέγοντας: «Για τα MeTοo και τα λοιπά, μου είχε κάνει κάτι. Είστε πραγματικά καταπληκτικός» είπε στον τραγουδιστή και συμπλήρωσε:

«Εγώ θεωρώ πως είναι πρόστυχο για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Αυτό βοηθάει μόνο, δε μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα».

 

Από την πλευρά της, η Μαίρη Συνατσάκη, στην ανάρτησή της, ανέφερε: «Σχετικά με το χθεσινό (27/4) "σόου". Υπάρχουν δυο πράγματα εξίσου προφανή και τα δυο:

Το ένα είναι η συμπεριφορά του κύριου Ψινάκη απέναντι στην κυρία Λιόλιου. Αυτό είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να δει απλώς γκουγκλάροντας, Ψινάκη-Λιόλιου. Η δικαιολογία περί προσυνεννόησης – αν υπήρξε – δεν ακυρώνει την πράξη.

Ένας άνδρας ανοίγει το μπούστο μιας γυναίκας και μετά τη γυρίζει και το κατεβάζει σε κοινή θέα και όλα αυτά σε μουσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης.

Το σχόλιό μου για σεξισμό και χειρονομίες φαντάζομαι είναι προφανές.

Το δεύτερο είναι η επιρροή του κυρίου Ψινάκη σε θέματα Lifestyle εδώ και πολλά χρόνια. Σκέφτομαι λοιπόν πως αν ενδιαφέρεσαι να πουλήσεις τα ρουχαλάκια σου, χρειάζεσαι τον καλό του λόγο και όχι την αντιπάθειά του.

Είναι προφανές ότι αν ο στόχος μου ήταν τα ρουχαλάκια μου, έπρεπε να μείνω σιωπηλή».