Ο «Αγάπη Μόνο» υποψήφιος για ειδικός φρουρός

Ο «Αγάπη Μόνο» υποψήφιος για ειδικός φρουρός

Τι δήλωσε για το θέμα ο γενικός γραμματέας των εργαζομένων στον κλάδο

Ένας από τους υποψήφιους που πέτυχαν στο διαγωνισμό για την πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία είναι ο «Αγάπη Μόνο», κατά κόσμον Αναστάσιος Ποτσέπης.

Ο νεαρός έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στην εκπομπή «Ραντεβού στα Τυφλά», όταν αυτήν την παρουσίαζε ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος στη συνέχεια ανέβασε και σατιρική παράσταση με κεντρικό πρόσωπο εκείνον.

Ο Αναστάσιος Ποτσέπτης πέρασε μάλιστα με πολύ υψηλή βαθμολογία, όντας ένας από 100 πρώτους. Αυτό προκύπτει από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις.

O γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ΚΑΙ σημείωσε πάντως ότι ο Ποτσέτης «είναι ακόμα υποψήφιος ειδικός φρουρός. Έχει όντως τα τυπικά προσόντα, όπως άλλοι 1.500 συνάνθρωποί μας, οι οποίοι πέρασαν στο πρώτο σκέλος σαν υποψήφιοι ειδικοί φρουροί. Θα ακολουθήσουν, επειδή είναι αδιάβλητος διαγωνισμός και εποπτεύεται από τον ΑΣΕΠ, οι αθλητικές δοκιμασίες και τα ψυχοτεχνικά τεστ. Αν περάσει και αυτές τις δοκιμασίες, τότε θα ονομαστεί ειδικός φρουρός».

Μάλιστα, ο κ. Μαυροειδάκος παρακάλεσε «όλους τους δημοσιογράφους να είναι λίγο πιο προσεκτικοί. Ωραία όλα αυτά, αλλά έχουμε νεκρούς ειδικούς φρουρούς. Έχει γίνει χαμός από προχθές…».

Για το πώς γίνεται να μην γίνεται χαμός, καθώς πρόκειται για το πρόσωπο αυτό, απάντησε: «Ακόμη ο άνθρωπος αυτός είναι υποψήφιος. Δεν πρέπει να έχουμε ρατσιστικές διαθέσεις για κανέναν. Αν περάσει με το καλό…».

Παρακαλούμε περιμένετε ...