Ζαχίρ: Συμπαίκτης του στο MasterChef είναι ο νέος του εργοδότης

Ζαχίρ: Συμπαίκτης του στο MasterChef είναι ο νέος του εργοδότης

Η ανάρτηση στο Instagram

Ο Παντελής και ο Ζαχίρ ήταν δυο από τους πιο αγαπητούς παίκτες στον φετινό κύκλο του MasterChef.

Οι δυο παίκτες ανέπτυξαν μια δυνατή φιλία στο παιχνίδι και αυτή η φιλία τους οδήγησε πλέον να συνεργάζονται και εκτός παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα ο Παντελής διατηρεί ένα εστιατόριο στην Κάλυμνο. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής κάλεσε τον Ζαχίρ να εργαστεί σε αυτό και μάλιστα την ανακοίνωση έκανε και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Η δουλειά ανεβαίνει, η ομάδα μεγαλώνει και καλωσορίζω τον Ζαχίρ φίλο, συνάδελφο και αδερφό, που μου έκανε την τιμή να έρθει στην Κάλυμνο και να συνεργαστεί στην ομάδα. Ευχαριστώ επίσης όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μου που με στηρίζει τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια τους έχουμε ανεβάσει την γαστρονομία στα ύψη» έγραψε ο Παντελής στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δουλειά ανεβαίνει η ομάδα μεγαλώνει και καλωσορίζω τον @zahiryawary φίλο συνάδελφο και αδερφό που μου έκανε την τιμή να έρθει στην καλυμνο και να συνεργαστεί στην ομάδα @prego_kalymnos ευχαριστώ επίσης όλη τα ύπολοιπα μέλη της ομάδας μου που με στηρίζει τα τελευταία χρόνια και με την βοήθεια τους έχουμε ανεβάσει την γαστρονομία στα ύψη ✌️❤️💪 @manolis.kourounis @melaspantelis @dim.rev @_themelinos_ @theosamios @__karageorgiou_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Padelis Vouros (@padelis_vouros) στις

Παρακαλούμε περιμένετε ...