Η αντίδραση της Εμίλια Κλαρκ για το τέλος του Game of Thrones

Η αντίδραση της Εμίλια Κλαρκ για το τέλος του Game of Thrones

Η τηλεοπτική Καλίσι ξέσπασε σε κλάματα

Το τέλος του Game of Thrones,  έρχεται στις οθόνες μας στις 14 Απριλίου και τα γυρίσματα έχουν τελειώσει. Το τελευταίο επεισόδιο, το κρατάνε καλά κρυμμένο και το HBO δεν ήθελε να υπάρχουν διαρροές γι’αυτό ήταν πολύ προσεχτικοί στα γυρίσματα.

Η Εμίλια Κλαρκ ή αλλιώς η Καλίσι παραχώρησε συνέντευξη στο Harper’s Bazaar και δήλωσε ότι ξέσπασε σε κλάματα στην τελευταία της σκηνή. Όσο για το πώς ένιωσε η ηθοποιός απάντησε:

«Ξεκίνησα να βγάλω ... λόγο, όχι γιατί "το παίζω" ηθοποιός αλλά γιατί κάθε φορά που λέγαμε αντίο σε έναν χαρακτήρα, ο David [Benioff] και ο Dan [Weiss] μας έδιναν ένα δώρο και οι συνεργάτες όλοι ήταν εκεί, και όλοι σταματούσαν για να πεις δυο λόγια και ήταν πολύ ωραίο. Κατάφερα να πω τρεις λέξεις πριν καταρρεύσω τελείως. Το κρατάς μέσα σου και το κρατάς μέσα σου και μετά ξέσπασα σε κλάματα σαν τελείως ανόητη. Μετά ανοίξαμε τη σαμπάνια και τότε κατάλαβα ότι το αλκοόλ είναι καταθλιπτικό. Άρα ήταν λιγότερο σαμπάνια εορτασμών και περισσότερο: «Τα καταφέραμε! Φτάσαμε στη γραμμή τερματισμού».

Παρακαλούμε περιμένετε ...