«Δήλωσα παραίτηση τον Γενάρη γιατί είχε συμβεί κάτι που με πρόσβαλε πολύ»

«Δήλωσα παραίτηση τον Γενάρη γιατί είχε συμβεί κάτι που με πρόσβαλε πολύ»

Η Σοφία Μουτίδου δίνει την απάντηση της για την αποχώρηση της από τη παράσταση

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Σοφία Μουτίδου αποχώρησε από την παράσταση Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή και τη θέση της πήρε ο Παντελής Καναράκης.

Η ηθοποιός σε πρόσφατες δηλώσεις της Στη Φωλιά των Κου Κου είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο ρόλος της μοιρολογίστρας έκλεισε για εκείνη χωρίς όμως να προβεί σε περισσότερες αποκαλύψεις για τον λόγο που την οδήγησαν να δηλώσει παραίτηση από την παράσταση.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στο Πρωινό, η Σοφία Μουτίδου εξήγησε πως δεν ήταν μια βιαστική απόφαση αφού είχε δηλώσει την παραίτηση της στην παραγωγή από την αρχή Ιανουαρίου.

Ο λόγος που την οδήγησε να παραιτηθεί, όπως ανέφερε η ηθοποιός, αφορά σε ένα περιστατικό που συνέβη και την πρόσβαλε.

«Δεν σταμάτησα έτσι απότομα όπως φάνηκε, είχα δηλώσει παραίτηση από τον Γενάρη γιατί είχε συμβεί κάτι που με πρόσβαλε πολύ και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Έτσι, ζήτησα παραίτηση και βρέθηκε αντικαταστάτης έναν μήνα και κάτι μετά. Δεν έφυγα γιατί αρρώστησα, ούτε γιατί έκανα δική μου παράσταση. Ο λόγος ήταν γιατί συνέβη κάτι, το οποίο με πρόσβαλε εμένα πολύ και ηθικά και εργασιακά και προσωπικά και δεν μπορούσα να συνεχίσω, ο δικός μου κώδικας δεν το επέτρεπε αυτό, παρόλο που είχα άψογη σχέση με τους συναδέλφους.

Όταν κάτι σε ενοχλεί κάπου, έχει σημασία πόσο σε ενοχλεί, πόσο θίγεσαι, πόσο βαρύ ήταν αυτό που έγινε, ώστε να αποφασίσεις αν θα συμπαρασύρεις μαζί σου και το οικονομικό. Ήταν ένα πρόβλημα που είχα εγώ με την παραγωγή και δεν μπόρεσα να το λύσω, ήταν μια μεγάλη στεναχώρια που προκλήθηκε από κάτι και που ζύγισα το οικονομικό με τη στεναχώρια και νίκησε η στεναχώρια. Νίκησε το θίξιμο της αξιοπρέπειάς μου. Ζητώ συγγνώμη, αλλά αυτό που μου συνέβη ήταν πάνω από μένα. Το ότι είχα δέσει τη μοίρα μου σε ένα θέατρο, δεν σημαίνει ότι δεν θα πάω αλλού», ανέφερε η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του zappit που ακολουθεί: 

Παρακαλούμε περιμένετε ...