× News.gr
|
Είσοδος
|
Εγγραφή
Καλωσήλθατε
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • TRAVELNEWS
  • AYTOKINHTO
  • TECH
  • MEDIA
  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
News.gr
|
Είσοδος
|
Εγγραφή
Καλωσήλθατε
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
25 Αυγούστου 2025 |
| | |
25 Αυγούστου 2025 |
  • ΕΛΛΑΔΑ

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  • ΚΟΣΜΟΣ

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  • TRAVELNEWS

  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

  • TECH

  • MEDIA

  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γεύσεις

Γεύσεις
-
16/05/2014
|
10:03

Σούπα με φράουλες και κόκκινο κρασί

Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και δύο φύλλα φρέσκου δυόσμου ή μέντας

Email
Γεύσεις
-
15/05/2014
|
10:06

Πώς να φτιάξετε σορμπέ μάνγκο

Ο τρόπος παρασκευής ισχύει για όλες τις αγαπημένες σας γεύσεις

Email
Γεύσεις
-
14/05/2014
|
9:52

Μελάσα

Το τελικό προϊόν που βγαίνει από τη διαδικασία καθαρισμού καί παραγωγής της ζάχαρης, με πλούσια, γλυκόπικρη, εξωτική γεύση

Email
Γεύσεις
-
13/05/2014
|
10:04

Προσθέστε τη μαρινάρα στη μαγειρική σας!

Δίνει γεύση στο φαγητό, χωρίς την προσθήκη λίπους

Email
Γεύσεις
-
12/05/2014
|
10:05

Φασολάκια τουρσί

Τοποθετούμε τα φασολάκια σε αποστειρωμένο βάζο και γεμίζουμε με το μείγμα νερού και μυρωδικών

Email
Γεύσεις
-
10/05/2014
|
10:04

Μπριαμάκι με ανοιξιάτικα λαχανικά

Πανεύκολο και πεντανόστιμο που τρώγεται και...κρύο

Email
Γεύσεις
-
09/05/2014
|
10:04

Ρολάκια με ψωμί του τοστ, πραλίνα και φράουλες

Σπιτική, γλυκιά λιχουδιά που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι

Email
Γεύσεις
-
08/05/2014
|
10:04

Πώς να κόψετε λαχανικά ζουλιέν

Εάν μια συνταγή απαιτεί λαχανικά ζουλιέν, τότε πρέπει να τα κόψετε σε μακρόστενα κομμάτια, σαν σπιρτόξυλα

Email
Γεύσεις
-
07/05/2014
|
10:05

Κινόα (quinoa)

Οι πρώτοι που καλλιέργησαν την βασίλισσα των υπερτροφών (superfoods), ήταν οι Ίνκας, περίπου από το 3000 π.χ

Email
Γεύσεις
-
06/05/2014
|
10:02

Μην ανακατεύετε υπερβολικά τις ζύμες

Απελευθερώνεται η γλουτένη στο αλεύρι, η οποία μετατρέπει σε πέτρα οτιδήποτε ψήνουμε στο φούρνο

Email
Γεύσεις
-
05/05/2014
|
10:02

Ραπανάκια τουρσί

Αφήνουμε το σφραγισμένο βάζο στο ψυγείο για μια εβδομάδα πριν το καταναλώσουμε

Email
Γεύσεις
-
03/05/2014
|
10:04

Κουνέλι με σόγια και λεμόνι

Πριν αρχίσουμε το μαγείρεμα, μαρινάρουμε το κουνέλι στο ξύδι για 1 ώρα τουλάχιστον

Email
Γεύσεις
-
02/05/2014
|
10:00

Κιουνεφέ

ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΧΑΛΗ ΝΟΥΡΛΟΛΓΟΥ     Χρόνος προετοιμασίας: 15΄ Χρόνος παρασκευής: 60΄     Υλικά    400 γρ. κανταΐφι 150 γρ. βούτυρο αγελαδινό ανάλατο 100 γρ. βούτυρο γάλακτος 300 γρ. ανθότυρο 200 γρ. μοτσαρέλα 10 γρ. μαστίχα τριμμένη Φιστίκι Αιγίνης τριμμένο     Για το σιρόπι   600 γρ. ζάχαρη 1 λίτρο νερό 1 ξύλο…

Email
Γεύσεις
-
30/04/2014
|
10:02

Φύκια Νόρι (Νori)

Tο ειδικό φύκι που χρησιμοποιείται για το "τυλιχτό"  Μάκι σούσι

Email
Γεύσεις
-
29/04/2014
|
10:03

Για πιο νόστιμο μαγείρεμα

Αποφεύγετε το συχνό ανακάτεμα ή μαγειρεύετε σε χαμηλές θερμοκρασίες

Email
Γεύσεις
-
28/04/2014
|
10:05

Chicken nuggets με corn flakes

Σερβίρουμε, αν θέλουμε, συνοδεύοντας με ελαφριά σως γιαουρτιού με μουστάρδα

Email
Γεύσεις
-
26/04/2014
|
10:14

Κοντοσούβλι κοτόπουλο μαριναρισμένο σε γιαούρτι, με λαχανικά

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, για 20΄

Email
Γεύσεις
-
25/04/2014
|
10:04

Πορτοκαλόπιτα με τζίντζερ

Μόλις ψηθεί το περιλούζουμε ζεστό όπως είναι με το κρύο σιρόπι. Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε

Email
Γεύσεις
-
24/04/2014
|
10:03

Πώς να τυλίξετε σωστά το σούσι

Φτιάξτε Sushi nori rolls σαν επαγγελματίες!

Email
Γεύσεις
-
23/04/2014
|
10:08

Τσουρέκι

Έχει την τιμητική του το Πάσχα αλλά το αγαπάμε όλο το χρόνο!

Email
Γεύσεις
-
22/04/2014
|
12:51

Για να διατηρούνται περισσότερο καιρό οι πατάτες

Δύο απλές κινήσεις, ώστε να αποφύγετε την αλλοίωση της γεύσης του δημοφιλούς λαχανικού.

Email
Γεύσεις
-
21/04/2014
|
10:03

Φρικασέ με ψητό αρνάκι που μας περίσσεψε

Μπορούμε αν θέλουμε να κάνουμε αυγολέμονο για το φρικασέ.

Email
Γεύσεις
-
19/04/2014
|
10:11

Αρνί καρέ στο φούρνο με ελιές, θυμάρι & ψητές ντομάτες

Το πατροπαράδοτο αρνί του Πάσχα, σε μια εναλλακτική συνταγή.

Email
Γεύσεις
-
18/04/2014
|
10:03

Κλασικό τσουρέκι

Πολύπλοκο; Ακολουθήστε πιστά την συνταγή, για σίγουρη επιτυχία

Email
Γεύσεις
-
17/04/2014
|
10:07

Πώς φτιάχνουμε αβγά ποσέ

Οδηγίες για να μην διαλύονται και να διατηρούν το σχήμα τους

Email

Posts navigation

< 1 … 71 72 73 74 75 … 100 >
News.gr

Copyright © 2012 - 2023 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

  • Αρχική
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Ταυτότητα
  • RSS
  • Email