× News.gr
|
Είσοδος
|
Εγγραφή
Καλωσήλθατε
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • TRAVELNEWS
  • AYTOKINHTO
  • TECH
  • MEDIA
  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
News.gr
|
Είσοδος
|
Εγγραφή
Καλωσήλθατε
Ο λογαριασμός μου
Έξοδος
25 Αυγούστου 2025 |
| | |
25 Αυγούστου 2025 |
  • ΕΛΛΑΔΑ

  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  • ΚΟΣΜΟΣ

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  • TRAVELNEWS

  • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

  • TECH

  • MEDIA

  • ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γεύσεις

Γεύσεις
-
16/04/2014
|
10:05

Τα κόκκινα αβγά

Η παράδοση λέει ότι βάφουμε κόκκινα αβγά επειδή συμβολίζουν το αίμα του Χριστού.  Αλλά, γιατί αβγά;

Email
Γεύσεις
-
15/04/2014
|
10:04

Για να διατηρήσουμε το κρέας ζουμερό όταν το ψήνουμε

Αντί για πιρούνι, χρησιμοποιήστε ξύλινες κουτάλες ή μια τσιμπίδα για να το γυρίσετε.

Email
Γεύσεις
-
14/04/2014
|
10:04

Ρεβιθοκεφτέδες με μυρωδικά

Τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και τους σερβίρουμε ζεστούς

Email
Γεύσεις
-
12/04/2014
|
10:12

Ρεβίθια φούρνου με πράσα

Το ταπεινό όσπριο σε μια πεντανόστιμη, νηστίσιμη συνταγή για όλη την οικογένεια

Email
Γεύσεις
-
11/04/2014
|
10:03

Ταχινόπιτα

Αφού ψηθεί αφήνουμε να κρυώσει, πασπαλίζουμε, αν θέλουμε, με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε

Email
Γεύσεις
-
10/04/2014
|
10:02

Πώς να βγάλετε “φιλέτα” πορτοκαλιού

Χρησιμοποιείστε ένα κοφτερό ίσιο μαχαίρι για να αφαιρέσετε την σάρκα του φρούτου ανάμεσα στις ίνες

Email
Γεύσεις
-
09/04/2014
|
10:08

Μπύρα

Αναφορές για την παρασκευή μπύρας ξεκινούν από την αρχαία Αίγυπτο και την Μεσοποταμία, περίπου το 4000 π.Χ

Email
Γεύσεις
-
08/04/2014
|
10:02

Για να μην αλλοιώνεται το χρώμα των λαχανικών

Μην σκεπάζετε την κατσαρόλα όταν τα βράζετε

Email
Γεύσεις
-
07/04/2014
|
10:02

Μαύρα arancini από ριζότο με σουπιά

Βουτάμε κάθε μπαλάκι σε χτυπημένο αυγό, κυλάμε στη τριμμένη φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι

Email
Γεύσεις
-
05/04/2014
|
10:04

Ριζότο με σουπιά και μελάνι

Ένα γκουρμέ πιάτο για καλοφαγάδες, ακόμα και την περίοδο της νηστείας

Email
Γεύσεις
-
04/04/2014
|
10:02

Σιμιγδαλένιος χαλβάς με μαστίχα

Το παραδοσιακό, νηστίσιμο γλυκό με άρωμα... Χίου

Email
Γεύσεις
-
03/04/2014
|
10:02

Πώς να μην κολλάνε τα μακαρόνια στο βράσιμο

Αφού βράσει το νερό, το αλατίζουμε και ρίχνουμε τα μακαρόνια ολόκληρα, αφού πρώτα τα "στρίψουμε"

Email
Γεύσεις
-
02/04/2014
|
10:06

Μαγειρική σόδα

Η χρήση του ανθρακικού νάτριου στην μαγειρική αλλά και την κουζίνα μας γενικότερα

Email
Γεύσεις
-
01/04/2014
|
10:02

Εύκολο κόψιμο πίτσας

Ξεχάστε τα μαχαίρια και τους ειδικούς κόφτες και πιάστε ένα...ψαλίδι

Email
Γεύσεις
-
31/03/2014
|
10:02

Χταπόδι τουρσί

Καλό θα είναι να το αφήσουμε περίπου 15 μέρες πριν το καταναλώσουμε

Email
Γεύσεις
-
29/03/2014
|
10:28

Χταποδοκεφτέδες

Ο τέλειος νηστήσιμος μεζές

Email
Γεύσεις
-
28/03/2014
|
10:03

Τιραμισού σε ποτήρι

Πασπαλίζουμε με κακάο και σερβίρουμε

Email
Γεύσεις
-
27/03/2014
|
10:05

Πώς να ξεφλουδίσετε μια πιπεριά

Εναλλακτικά, αν δεν έχετε φλόγιστρο, μπορείτε να τις ψήσετε σε πολύ δυνατή φωτιά (στο γκριλ ή στα κάρβουνα)

Email
Γεύσεις
-
26/03/2014
|
10:07

Δεντρολίβανο

Οι Αρχαίοι Έλληνες το χρησιμοποιούσαν σε διάφορες θρησκευτικές τελετές και γιορτές

Email
Γεύσεις
-
25/03/2014
|
10:02

Για να μη χαλάει ο πελτές ντομάτας

Τον αποθηκεύουμε στο ψυγείο, καλύπτοντας την επιφάνεια με λίγο ελαιόλαδο

Email
Γεύσεις
-
24/03/2014
|
10:04

Μαραθοπιτάκια

Τηγανίζουμε τα πιτάκια σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα

Email
Γεύσεις
-
22/03/2014
|
10:01

Proper fish and chips

Η κλασσική αγγλική συνταγή με μπακαλιάρο

Email
Γεύσεις
-
21/03/2014
|
10:02

Γρήγορη πίτα με φρούτα του δάσους και σως γιαουρτιού

Ελαφριά και νόστιμη, τέλεια για πρωινό και τον απογευματινό καφέ

Email
Γεύσεις
-
20/03/2014
|
10:02

Πώς να κόψουμε σωστά το βασιλικό

Για να μη μαυρίσει...

Email
Γεύσεις
-
19/03/2014
|
10:01

Πιπερόριζα (τζίντζερ)

Ένα από τα πιο θρεπτικά βότανα παγκοσμίως και μέρος της καθημερινής ασιατικής κουζίνας

Email

Posts navigation

< 1 … 72 73 74 75 76 … 100 >
News.gr

Copyright © 2012 - 2023 News.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του news.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

  • Αρχική
  • Επικοινωνήστε μαζί μας
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Ταυτότητα
  • RSS
  • Email