Δολοφονία Άλκη: Αινιγματική ανακοίνωση της αστυνομίας για τον 20χρονο ύποπτο που φέρεται να διέφυγε από την Ελλάδα

Δολοφονία Άλκη: Αινιγματική ανακοίνωση της αστυνομίας για τον 20χρονο ύποπτο που φέρεται να διέφυγε από την Ελλάδα

Επιβεβαιώνει την εμπλοκή του σε άλλη υπόθεση επίθεσης το 2019, αλλά δεν ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με αυτή που έγινε εναντίον του 19χρονου

Στην αναζήτηση στοιχείων είναι η Αστυνομία για την ταυτοποίηση των συναυτουργών του 23χρονου που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία του 19χρονου, Άλκη, στη Θεσσαλονίκη, Αυτό διαφαίνεται από την ανακοίνωσή της, στην οποία δεν ξεκαθαρίζει αν ο 20χρονος που φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία είναι συναυτουργός του συλληφθέντα 23χονου και κυρίως αν έχει πληροφορίες ότι το έχει σκάσει.

Επιβεβαιώνει πως τόσο ο συλληφθείς, όσο και ο συγκεκριμένος 20χρονος είναι κατηγορούμενοι για άλλη επίθεση το 2019 και δεν ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει στην παρούσα φάση, παρότι πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δείχνουν κατηγορηματικές ότι δεν έχει φύγει ο κολλητός του βασικού ύποπτου, ο οποίος βρίσκεται ήδη στη φυλακή για όσα βρέθηκαν στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρει τα εξής:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν σε 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συμμετείχε σε επίθεση σε βάρος δύο ατόμων τον Μάρτιο του 2019 στην περιοχή Χαριλάου, από κοινού με τον 23χρονο συλληφθέντα για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 19χρονου, ανακοινώνεται ότι για την συγκεκριμένη υπόθεση είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω 22χρονος ημεδαπός και ταυτοποιήθηκαν ως δράστες για τη συμμετοχή τους στην επίθεση ο προαναφερόμενος 23χρονος αλλοδαπός και δύο 20χρονοι ομοεθνείς συνεργοί του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα.

Για την ανθρωποκτονία του 19χρονου, οι έρευνες συνεχίζονται και για οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση», σημειώνεται στην ανακοίνωση».