Δολοφονία Άλκη: Διαψεύδουν πηγές από το υπουργείο Προστασίας ότι διέφυγε συνεργός του 23χρονου συλληφθέντα

Δολοφονία Άλκη: Διαψεύδουν πηγές από το υπουργείο Προστασίας ότι διέφυγε συνεργός του 23χρονου συλληφθέντα

«Δεν έχει ταυτοποιηθεί συνεργός του κατηγορουμένου για την επίθεση», τόνισαν κυβερνητικά στελέχη στον ΣΚΑΪ

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το ενδεχόμενο να διάφυγε συνεργός του 23χρονου συλληφθέντα για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Πηγές του υπουργείου μιλώντας στον ΣΚΑΪ ιδιέψευσαν τις πληροφορίες ότι 20χρονος αλλοδαπός διέφυγε στην Αλβανία ώστε να γλιτώσει τη σύλληψη.

«Δεν έχει ταυτοποιηθεί συνεργός του 23χρονου κατηγορουμένου για την επίθεση, άρα δεν μπορεί να διέφυγε κάποιος» σημείωναν αρχικά.

«Ακόμα και αν διέφευγε όμως, με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης θα εκδίδετο στη χώρα μας» διευκρίνιζαν.

Σημειώνεται ότι το μπαράζ ελέγχων της αστυνομίας σε οπαδικούς συνδέσμους επεκτάθηκε και στην Αθήνα, ενώ ενώπιον των εισαγγελικών αρχών της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν παράγοντες των τριών μεγάλων ομάδων της Θεσσαλονίκης προκειμένου να συνδράμουν τις αρχές στην εξιχνίαση της δολοφονίας του άτυχου Άλκη.

Οι έρευνες για τη σύλληψη των συνεργών του 23χρονου βασικού υπόπτου συνεχίζονται ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού ο πρωθυπουργός και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα καλέσουν τις επόμενες ημέρες όλους τους εμπλεκομένους, κόμματα και αθλητικές ομάδες να καταθέσουν τις προτάσεις τους για την εξυγίανση του χώρου και να παραμείνουν σε διαρκή επαφή για να ξεριζώσουν τα κακοποιά στοιχεία από τα γήπεδα και τους αθλητικούς χώρους.

Τη δική του συγκλονιστική μαρτυρία για τον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του έδωσε στον ΣΚΑΪ ο Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, αναφέροντας δε ουσιαστικά ότι από θαύμα οι δύο φίλοι του κρατήθηκαν ζωντανοί στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστησαν στη Χαριλάου.