Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» 40 ύποπτοι – Τι έδειξε η σάρωση των κινητών στην περιοχή

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο «μικροσκόπιο» 40 ύποπτοι – Τι έδειξε η σάρωση των κινητών στην περιοχή

Αξιωματικοί εκτιμούν πως αργά ή γρήγορα οι δράστες θα ταυτοποιηθούν και θα συλληφθούν

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για την εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, με τη δολοφονία της άτυχης Κάρολαϊν, που βρέθηκε νεκρή δίπλα στο μόλις 11 μηνών παιδί της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στο «μικροσκόπιο» των αρχών, για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων που ενεπλάκησαν στην άγρια δολοφονία, έχουν μπει τα κινητά τηλέφωνα που εξέπεμπαν από το σημείο του φόνου μεταξύ 04:30 και 06:30 τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου.

Όπως διαπιστώθηκε από τη σάρωση, αρκετά ήταν τα κινητά που είχαν ενεργοποιηθεί και οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα ίχνη τους, με τους κατόχους τους. Παράλληλα επιχειρούν να ταυτοποιήσουν τα «ορφανά» δείγματα DNA που βρέθηκαν στους χώρους του σπιτιού, αλλά και να εντοπίσουν τους ιδιοκτήτες των οχημάτων που κινήθηκαν στην περιοχή το επίμαχο χρονικό διάστημα της δολοφονίας.

Οι αρχές, σύμφωνα με το σκίτσο που έφτιαξαν, με την κατάθεση του συζύγου της 20χρονης, έχουν καταλήξει σε έναν κύκλο 40 υπόπτων που παρουσιάζουν κοιτά χαρακτηριστικά. Αξιωματικοί που συμμετέχουν στην υπόθεση, εκτιμούν πως αργά ή γρήγορα οι δράστες θα ταυτοποιηθούν και θα συλληφθούν.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο φως νέα βίντεο

Την ώρα που οι έρευνες συνεχίζονται, νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ειδικότερα, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» του ALPHA, παρουσίασε δύο νέα βίντεο με ένα αυτοκίνητο που φαίνεται να κινούταν ύποπτα στην περιοχή κατά το χρονικό διάστημα που έγινε το έγκλημα.

Στο πρώτο βίντεο εμφανίζεται το όχημα που την προηγούμενη εβδομάδα είχε παρουσιάσει η εκπομπή να στρίβει από την οδό Διαδόχου Παύλου στη Λ. Λαυρίου.

Στη συνέχεια, τηλεθεατής έστειλε νέο βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο διακρίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και λίγα λεπτά αργότερα μία μηχανή, που φαίνεται να το ακολουθεί.

Το εν λόγω βίντεο προέρχεται από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από την οικία του στην οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από τη μεζονέρα όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία. Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή μ’ έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ. Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την αρμόδια αστυνομική Αρχή.