Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο φως νέα βίντεο – Στο «μικροσκόπιο» ύποπτο αυτοκίνητο

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο φως νέα βίντεο – Στο «μικροσκόπιο» ύποπτο αυτοκίνητο

Αισιοδοξία στις αρχές ότι βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης

Την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό των αδίστακτων κακοποιών που έκοψαν το νήμα της ζωής της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά συνεχίζονται, νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ειδικότερα, η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» του ALPHA, παρουσίασε δύο νέα βίντεο με ένα αυτοκίνητο που φαίνεται να κινούταν ύποπτα στην περιοχή κατά το χρονικό διάστημα που έγινε το έγκλημα.

Στο πρώτο βίντεο εμφανίζεται το όχημα που την προηγούμενη εβδομάδα είχε παρουσιάσει η εκπομπή να στρίβει από την οδό Διαδόχου Παύλου στη Λ. Λαυρίου.

Στη συνέχεια, τηλεθεατής έστειλε νέο βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο διακρίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και λίγα λεπτά αργότερα μία μηχανή, που φαίνεται να το ακολουθεί.

Το εν λόγω βίντεο προέρχεται από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από την οικία του στην οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από τη μεζονέρα όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία. Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή μ’ έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ. Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την αρμόδια αστυνομική Αρχή.

Οι αρχές εμφανίζονται αισιόδοξες ότι βρίσκονται κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης, περιμένοντας μερικά στοιχεία ακόμη που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...