Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κοντά στην εξιχνίαση η ΕΛ.ΑΣ – Τα όπλα «δείχνουν» τους δράστες

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κοντά στην εξιχνίαση η ΕΛ.ΑΣ – Τα όπλα «δείχνουν» τους δράστες

Τι αναφέρει ο πρόεδρος αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής

Τη βεβαιότητά του ότι το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά θα εξιχνιαστεί, εξέφρασε το πρωί της Παρασκευής (28/05) ο πρόεδρος αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

Όπως εξήγησε στο OPEN, φαίνεται ότι το συγκεκριμένο έγκλημα έχει πολλά αναπάντητα ερωτήματα. «Πώς μπήκαν κάποιοι άνθρωποι μέσα να ληστέψουν, από τη μία, να δέσουν με σπάγκο τον 32χρονο πιλότο και να τον περάσουν γύρω-γύρω με μονωτική ταινία, να σπάσουν τις κάμερες, να βγάλουν τις κάρτες μνήμης και από την άλλη να δένουν με ύφασμα την 20χρονη και να αφήνουν τα κινητά τηλέφωνα» είπε.

Γλυκά Νερά: Οι δράστες δείχνουν μια αντιφατική συμπεριφορά

Στη συνέχεια, ο κ. Καλλιακμάνης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι δολοφόνοι το έχουν ξανακάνει.

«Αυτοί οι άνθρωποι είναι κοινοί εγκληματίες που το έχουν ξανακάνει, που έχουν συλληφθεί στο παρελθόν. Θεωρώ απολύτως βέβαιο ότι θα εξιχνιαστεί. Οι δράστες δείχνουν μια αντιφατική συμπεριφορά που σε κάνουν να αναρωτιέσαι» πρόσθεσε.

Όπως είπε, «η γυναίκα που έμενε δίπλα δεν άκουσε τίποτα άλλο, μόνο γρυλίσματα των σκύλων. Υπάρχουν ερωτήματα στον τρόπο που λειτούργησαν». Σύμφωνα με τον κ. Καλλιακμάνη, οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα πιστόλι κλοκ και ένα ασημί περίστροφο. «Τέτοια όπλα χρησιμοποιούν όσοι γνωρίζουν από όπλα και κυρίως τσιγγάνοι, που τα φωτογραφίζουν στα social media» επισήμανε.