Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κοντά στην εξιχνίαση η ΕΛ.ΑΣ – Οι ασυνήθιστες κινήσεις των δολοφόνων

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κοντά στην εξιχνίαση η ΕΛ.ΑΣ – Οι ασυνήθιστες κινήσεις των δολοφόνων

Τι αποκάλυψε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής

Κοντά στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τον πρόεδρο αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (27/05) στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καλλιακμάνης σημείωσε ότι η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος, δίχως αυτό να σημαίνει πως τα τεκμήρια που υπάρχουν στη διάθεσή της είναι λιγοστά.

Παράλληλα, επεσήμανε πως η υπόθεση έχει πληθώρα ερωτημάτων.

Συγκεκριμένα, απορία προκαλεί στην ΕΛ.ΑΣ το γεγονός είναι το ότι οι δράστες κατέστρεψαν τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης απ’ αυτές, ενώ την ίδια στιγμή άφησαν το κινητό τηλέφωνο δίπλα στον 32χρονο πιλότο.

Ένα επιπλέον ερώτημα που προβληματίζει την αστυνομία είναι το γεγονός ότι οι δράστες ακινητοποίησαν τον 32χρονο τυλίγοντάς τον με σπάγκο, πράγμα που συνεπάγεται ότι οι ίδιοι δεν εισέβαλαν οργανωμένοι, μιας και βρήκαν τον σπάγκο στο εσωτερικό του σπιτιού. Παράλληλα, του φίμωσαν το στόμα με μονωτική ταινία, την οποία επίσης βρήκαν εντός του ακινήτου στα Γλυκά Νερά.

Κάνοντας λόγο για ασυνήθιστες κινήσεις, εν τέλει, ο κ. Καλλιακμάνης, εστίασε επιπρόσθετα στο γεγονός ότι οι τρεις άνδρες που διέρρηξαν το σπίτι έφεραν όπλα, κάτι που σημαίνει ότι ήταν αποφασισμένοι να απειλήσουν τους ενοίκους αλλά ακόμα και για να ανταπεξέλθουν σε περίπτωση συμπλοκής με την αστυνομία.