Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βίντεο – ντοκουμέντο με ύποπτο όχημα – Ποιο είναι το κλειδί της υπόθεσης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βίντεο – ντοκουμέντο με ύποπτο όχημα – Ποιο είναι το κλειδί της υπόθεσης

«Βλέπαμε ύποπτες κινήσεις μέρες πριν…»

Νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά έφερε το Φως στο Τούνελ στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, ένα ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας για τη δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά από τους αδίστακτους ληστές, παρουσίασε το «Τούνελ».

Κάμερα κατέγραψε ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο να στρίβει σ’ αυτό το δρόμο και μετά από δύο περίπου ώρες να επιστρέφει και να χάνεται με ταχύτητα.

Το κλειδί της υπόθεσης πιθανότατα να κρύβεται στην οδό Διαδόχου Παύλου, κοντά στο σημείο της μεζονέτας όπου οι ληστές σκόρπισαν το θάνατο.

Απαντήσεις σε ερωτήματα για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν έδωσε ο 32χρονος σύζυγος της κοπέλας.

Μιλώντας για τον ρόλο της ψυχολόγου, υποστήριξε πως η Καρολάιν ήθελε να ξεπεράσει κάποια προβλήματα μετά τη γέννηση του παιδιού, τονίζοντας χαρακτηριστικά στο Mega ότι «φυσικά και την ήξερα την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Πηγαίναμε πάντα μαζί με την γυναίκα μου στο ιατρείο της, μέχρι τα Χριστούγεννα περίπου. Όποια γυναίκα το έχει ζήσει, ξέρει. Είναι δύσκολο και χρειάζεται αγάπη και βοήθεια η μητέρα που το περνάει. Η Κάρολαϊν ήταν δυνατή και προχώρησε, λίγο με βοήθεια δική μου και της ψυχολόγου και πολύ με τη βοήθεια της κόρης μας».

«Βλέπαμε ύποπτες κινήσεις μέρες πριν…»

Κάτοικοι της περιοχής μιλούν στο «Τούνελ» για περίεργες κινήσεις λίγες ημέρες πριν από το ειδεχθές έγκλημα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

«Άκουγα μία μηχανή τις προηγούμενες ημέρες, η οποία κοντοστεκόταν για λίγα δευτερόλεπτα στη γωνία της Παρόδου με την Παναγούλη. Έκανε το τετράγωνο, επέστρεφε και έφευγε. Μου έδινε την εντύπωση πως ήταν μεγάλου κυβισμού. Δεν είδα κάτι, μόνο άκουγα, γιατί ήταν προχωρημένη η ώρα, περίπου στις δύο το βράδυ», ανέφερε χαρακτηριστικά γειτόνισσα του θύματος.