Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στην απολογία του θα εξηγήσει τα πάντα, λέει ο δικηγόρος του

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Στην απολογία του θα εξηγήσει τα πάντα, λέει ο δικηγόρος του

«Θα δώσει όλες τις εξηγήσεις που χρειάζονται για να αποδείξει ότι η δολοφονία της Καρολάιν έγινε εν βρασμώ ψυχής»

Για την πρώτη μέρα της δίκης για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά μίλησε ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης και εξήγησε ότι το γεγονός πως κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας στη δίκη στο ΜΟΔ ο πελάτης του έλαβε πολλές φορές το λόγο υποβάλλοντας ερωτήσεις στους μάρτυρες, είπε πως αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο σε δίκες που ασχολούνται με εγκλήματα αυτής της φύσης και για αυτό το λόγο η πρόεδρος του έδωσε πολλές φορές τον λόγο.

«Το μεγάλο διακύβευμα της δίκης, είναι να αποφανθεί το δικαστήριο, αν το έγκλημα έγινε εν βρασμώ ψυχής», όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος και αν τα γεγονότα εκείνης της μοιραίας βραδιάς «δικαιολογούν» αυτό το ενδεχόμενο, τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης είπε ότι ο πελάτης του, κατά τη διάρκεια της απολογίας του θα δώσει όλες τις εξηγήσεις που χρειάζονται για να αποδείξει ότι η δολοφονία της Καρολάιν έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Επίσης είπε ότι ειδικοί επιστήμονες θα κληθούν να καταθέσουν από την υπεράσπιση ως μάρτυρες και θα τοποθετηθούν για τα δεδομένα της δικογραφίας.